50 KILOMÉTERES DIÉTA

Gyónófal

Kedves résztvevőink!
Ide írhattok az elkövetett “szabályszegéseitekről”.
Kérünk titeket jelntkezzetek be az általunk igényelt bloghozzáférési felhasználói néven és hagyjatok kommentet.

6 gondolatok ezen: “Gyónófal

 1. venyige

  Vettem a piacon egy nénitől málnát, pedig mikor kérdeztem, mondta, hogy Nógrádból jön, a szlovák határ mellől. De olyan aranyos volt, és viseletbe volt öltözve, és nagyon becsületes is volt. Hát csak nem jöhettem el onnan üres kézzel!!

 2. Kati

  Kedves Pacal!
  Igen, sajnáljuk. De szívesen veszünk minden ötletet, tippet, konkrét kritikát és linket! Igyekszünk minden tőlünk telhetőt beleadni a projektbe – eddig ennyire futotta tőlünk. Reméljük, így is élvezitek a honlapot és a diétát! :)

 3. Pacal

  Én eddig sem ettem husit öko okokból. A kenyeret otthon sütöm. A tojáson nincs is pecsét. De sajnos a kedvenc biotermelőm termékei több mint 200 km-ről érkeznek. A közelben termelt gabona nem túl jó minőségű, inkább a magasabb sikértartalmú alföldi liszteket használom. Akkor most rosszabb vagyok minden szintnél? Brühü. :) A kakaót nem említi a honlap, pedig kakaóport sok dologra használnak.
  A honlap kicsit befejezetlennek tűnik, pedig már alig van a játékból. (“hamarosan” feltöltésre kerül, lemaradt linkek a GYIK-ben, stb.)

 4. venyige

  Ma több kockát is ette egy walesi csokiból. Enyhítő körülmények: Fair Trade és egy megújuló energiás konferenciáról hozta a tanárom a munkacsoportnak. Egyszóval nem hagyhattam ki…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>