Gyónófal

Kedves résztvevőink!
Ide írhattok az elkövetett “szabályszegéseitekről”.
Kérünk titeket jelntkezzetek be az általunk igényelt bloghozzáférési felhasználói néven és hagyjatok kommentet.

6 Responses to Gyónófal

 1. tunde says:

  tegnap csokipudingot ettem. ha ez enyhít bio s 50km volt az előállítási helye:)

 2. venyige says:

  Ma több kockát is ette egy walesi csokiból. Enyhítő körülmények: Fair Trade és egy megújuló energiás konferenciáról hozta a tanárom a munkacsoportnak. Egyszóval nem hagyhattam ki…

 3. jeeka says:

  nem bírok szardella és parmezán nélkül élni. ez hány üdvözlégyet kóstál?
  :-) )

 4. Pacal says:

  Én eddig sem ettem husit öko okokból. A kenyeret otthon sütöm. A tojáson nincs is pecsét. De sajnos a kedvenc biotermelőm termékei több mint 200 km-ről érkeznek. A közelben termelt gabona nem túl jó minőségű, inkább a magasabb sikértartalmú alföldi liszteket használom. Akkor most rosszabb vagyok minden szintnél? Brühü. :) A kakaót nem említi a honlap, pedig kakaóport sok dologra használnak.
  A honlap kicsit befejezetlennek tűnik, pedig már alig van a játékból. (“hamarosan” feltöltésre kerül, lemaradt linkek a GYIK-ben, stb.)

 5. Kati says:

  Kedves Pacal!
  Igen, sajnáljuk. De szívesen veszünk minden ötletet, tippet, konkrét kritikát és linket! Igyekszünk minden tőlünk telhetőt beleadni a projektbe – eddig ennyire futotta tőlünk. Reméljük, így is élvezitek a honlapot és a diétát! :)

 6. venyige says:

  Vettem a piacon egy nénitől málnát, pedig mikor kérdeztem, mondta, hogy Nógrádból jön, a szlovák határ mellől. De olyan aranyos volt, és viseletbe volt öltözve, és nagyon becsületes is volt. Hát csak nem jöhettem el onnan üres kézzel!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>