Eredményeink

Díjaink

2014, Az Év Hősnői díj

A Glamour magazinnál minden évben egy szervezetet választanak ki a hazai összes alapítvány és egyesület közül, mely mögött egy kiemelkedő női teljesítmény áll. A többi díjjal ellentétben ezt a különleges díjat nem a közönség szavazza meg, hanem a szerkesztőség maga dönti el, maga jár utána egy-egy számára elismerésre érdemes szervezet munkájának. Tulajdonképpen eddig csupa-csupa Hősnő volt az elődünk, idén viszont, mivel látták, a Messzelátót nem egy, hanem sok-sok női példakép adja össze, a díjat az "Év Hősnői"-re nevezték át.

2013, Brüsszeli EU Ifjúsági Hét

A „Sustainable Urban Lifestye” (Fenntartható városi lét) c. EVS projektünket választották ki arra, hogy Magyarországot képviselje a Brüsszeli Európai Ifjúsági Héten (European Youth Week, 2013.05.30-31.), mint a 34 legjobb európai projekt egyikét.

2012, Fiatalok Lendületben díj

A Nemzeti Család-és Szociálpolitikai Intézetben működő Fiatalok Lendületben Programiroda idén is díjazta a program keretében megvalósult legérdekesebb, legeredményesebb projekteket. 2012-ben a Messzelátó EVS projektje (Zöld közösségek- Communities are getting green) is szerepelt a díjazottak között, elnyertük a Kiemelkedő FLP projekt 2012 címet.

2009, Mobilitás díj

Egyesületünk Budapest zöld oldala című pályázata 2009-ben a Mobilitás Fiatalok Lendületben Program díját nyerte el a„Kiemelkedően ötletes és magas színvonalon megvalósult "zöld" projekt” kategóriában. Az elismeréseket olyan személyek és szervezetek vehették át, akik kiemelkedő tevékenységet végeztek az ifjúsági munka valamely területén.
 
 

Támogasd munkánkat Te is!