cikkfoto3
Köszönjük
2016.10.02
onkentes
Önkéntes Grafikus
2016.10.04
Show all
evs_kitelepules-1

Ha érdekel az ifjúsági munka, és szívesen kipróbálnád magad egy nemzetközi csapatban Budapesten, akkor ezt az önkéntes lehetőséget neked találták ki!

Mibe is kapcsolódnál be?



A fenntartható és örömteli városi életmód területén tevékenykedő Messzelátó Egyesület 10 éve működik EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) küldő illetve fogadó szervezeteként. Így tehát a mi csapatunkat is erősítik külföldi fiatalok, illetve évi 60-80 magyar fiatalt (17-30 év között) segítünk hozzá, hogy Európa egy pontján céljainak, terveinek megfelelő témában önkénteskedjen egy civil szervezetnél. Mindezeken túl pedig szeretnénk olyan képzéseket, anyagokat biztosítani a körülöttünk lévő fiataloknak, amely által sikeresen indulhatnak neki egy nemzetközi kalandnak, aktívvá tehetik a hazai életüket és megtalálhatják azt a területet, ahol boldogan, büszkén tevékenykednének.

Amilyen területen segíthetnél nekünk:

  • A külföldi partnereinktől érkező projektek angol nyelvű leírásait dolgoznád át magyar nyelvű közösségi médiában illetve hírlevelünkean, honlapunkon megjeleníthető magyar hirdetéssé.
  • Jól jön tehát az angol nyelvtudás és a jó íráskészség.
  • Országszerte csatlakozunk be, illetve szervezünk különbőző eseményeket, ahol a fiatalok találkozhatnak az EVS lehetőségével, illetve szolgálatot már teljesített önkénteseink oszthatják meg tapasztalataikat, élményeiket, amelyhez ugyancsak jól jön a segítség.
  • Ha tehát az események szervezése, megvalósítása érdekel, akkor ezen a területen is tevékenykedhetsz nálunk.
  • Online segédanyagainkkal szeretnénk minél több mindenkinek segíteni, hogy az EVS projektek tengerében eligazodjon illetve minél sikeresebben pályázhassa meg a számára megfelelő lehetőséget.
  • Bizonyosan akad majd tehát lehetőség, hogy online bookletek, videók szerkesztésébe is bekapcsolódhass.

Jelentkezés:

Ha szívesen csatlakoznál tehát csapatunkhoz, mert úgy látod az itt felsoroltakban tudnál és szeretnél is segíteni nekünk, fejleszteni önmagadat, akkor küldj egy bemutatkozó levelet vagy videót Kiss Andreának, EVS koordinátorunknak a kissandi@messzelato.hu email címre, amelyben elmeséled, hogy miért lenne neked jó fejlődési terep, örömteli tevékenység számodra.