Adó 1% a boldog, zöld városi életért

foglalkozz-gyerekekkel9-honapig
Önkénteskedj óvodában
2017.02.17
tumblr_inline_oliyyjd1w11u1r5pz_1280
Be(e) Different
2017.02.21
Show all
„Megosztjuk mit eszünk, mit iszunk, hol nyaralunk, kivel járunk… osszuk meg milyen ügy mellé állunk.”

Mi a Messzelátóban hiszünk abban, hogy mindennapi döntéseinkkel alakítjuk ki azt a társadalmat, amelyben élünk. Az 1% felajánlása egy jó alkalom arra, hogy megmutassuk felelősséget vállalunk egy számunkra fontos ügyért, hogy elköteleződést mutatunk olyan társadalmi, környezeti problémák mellet, melyekért közösen, a civil szervezetekkel együtt tenni tudunk.--------------------------------------------------------


Mi a Messzelátóban egy egészséges, fenntartható környezetért és társadalomért dolgozunk, de ezt csak közösségben tudjuk megteremteni. Köszönjük, ha idén te is nekünk ajánlod fel adód 1%-át, hogy minél több emberre lehessünk hatással 2018-ban.

Szeretnénk, ha 2050-ig több ezer ember legalább 1 szokását megváltoztatná a környezet állapotának javításáért (zöldít, tudatosan fogyaszt, nem szennyez), vagy egy dolgot adna a helyi közösségének (cselekszik, támogat, megoszt).----------------------------------------------------------------Köszönjük, ha minket támogatsz személyi jövedelemadód 1%-ával, hogy 2018-ban mégtöbbet tudjunk tenni a boldogabb, zöldebb városért!

Nevünk: Messzelátó Egyesület

Adószámunk: 18382244-1-42

Csatlakozz Facebook kampányunkhoz és oszd meg te miért tartod fontosnak adód 1%-nak felajánlását.

 
1% badge

Május 21-ig tedd ki facebook profilodra kitűzőnket, amellyel hirdeted, hogy a Messzelátón keresztül Te a fenntartható és örömteli városi életet támogatod adód 1%-ával. INNEN tudod letölteni.

VAGY

Easy Dishes ToMake For Your50th BirthdayDinner Party (1)

Küldj nekünk egy képet és írd meg Te miért a Messzelátónak ajánlod fel adód 1%-át. Mi visszaküldjük neked és ki tudod rakni a facebookra.

 

Hogy tudod felajánlani adód 1%-át?

Postai úton:

1.Töltsd le INNEN az 1%-os nyomtatványt.
2.Tedd borítékba és add fel az állandó lakcímed szerinti levelezési címre. Innen töltheted le, hogy hova kell küldened.Elektronikusan:

Ha rendelkezel ügyfélkapus regisztrációval, akkor ezt on-line is megteheted ügyfélkapudon keresztül. Válaszd ki a Messzelátó Egyesületet a listából.

Ezen kívül, ha teheted, támogass minket egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Hogyan támogathatsz?

Az egészséges, fenntartható környezetért és társadalomért dolgozunk.

Miért dolgozunk?