Adó 1% a boldog, zöld városi életért

foglalkozz-gyerekekkel9-honapig
Önkénteskedj óvodában
2017.02.17
tumblr_inline_oliyyjd1w11u1r5pz_1280
Be(e) Different
2017.02.21
Show all
„Megosztjuk mit eszünk, mit iszunk, hol nyaralunk, kivel járunk… osszuk meg milyen ügy mellé állunk.”

Mi a Messzelátóban hiszünk abban, hogy mindennapi döntéseinkkel alakítjuk ki azt a társadalmat, amelyben élünk. Az 1% felajánlása egy jó alkalom arra, hogy megmutassuk felelősséget vállalunk egy számunkra fontos ügyért, hogy elköteleződést mutatunk olyan társadalmi, környezeti problémák mellet, melyekért közösen, a civil szervezetekkel együtt tenni tudunk.--------------------------------------------------------


Mi a Messzelátóban egy egészséges, fenntartható környezetért és társadalomért dolgozunk, de ezt csak közösségben tudjuk megteremteni. Köszönjük, ha idén te is nekünk ajánlod fel adód 1%-át, hogy minél több emberre lehessünk hatással 2018-ban.

Szeretnénk, ha 2050-ig több ezer ember legalább 1 szokását megváltoztatná a környezet állapotának javításáért (zöldít, tudatosan fogyaszt, nem szennyez), vagy egy dolgot adna a helyi közösségének (cselekszik, támogat, megoszt).----------------------------------------------------------------Köszönjük, ha minket támogatsz személyi jövedelemadód 1%-ával, hogy 2017-ben mégtöbbet tudjunk tenni a boldogabb, zöldebb városért!

Nevünk: Messzelátó Egyesület

Adószámunk: 18382244-1-42

Csatlakozz Facebook kampányunkhoz és oszd meg te miért tartod fontosnak adód 1%-nak felajánlását.

 
1% badge

Május 22-ig tedd ki facebook profilodra kitűzőnket, amellyel hirdeted, hogy a Messzelátón keresztül Te a fenntartható és örömteli városi életet támogatod adód 1%-ával. INNEN tudod letölteni.

VAGY

Easy Dishes ToMake For Your50th BirthdayDinner Party (1)

Küldj nekünk egy képet és írd meg Te miért a Messzelátónak ajánlod fel adód 1%-át. Mi visszaküldjük neked és ki tudod rakni a facebookra.

 

Hogy tudod felajánlani adód 1%-át?

Postai úton:

1.Töltsd le INNEN az 1%-os nyomtatványt.
2.Tedd borítékba és add fel az állandó lakcímed szerinti levelezési címre. Innen töltheted le, hogy hova kell küldened.Elektronikusan:

Ha rendelkezel ügyfélkapus regisztrációval, akkor ezt on-line is megteheted ügyfélkapudon keresztül. Válaszd ki a Messzelátó Egyesületet a listából.

Ezen kívül, ha teheted, támogass minket egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Hogyan támogathatsz?

Az egészséges, fenntartható környezetért és társadalomért dolgozunk.

Miért dolgozunk?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Feliratkozom!