Érkezés utáni tréning

Hello-hello, kedves mindenki aki eme bejegyzesemet olvassa… :)

Szal. ahogy igertem, a trening utan adok nemi jelt magamrol… vasarnap este erkeztem vissza Potsdam-citybe, a 10napos erkezes utani treningröl, ami nalam sajnos kicsit kesöbbre esett, mint egyebkent… de sebaj… A trening Walberbergben, egy ifjusagi centrumban került megrendezesre, nagyon kellemes falucska szelen, a hegyen, az erdö közepen, gyönyörü kilatassal Köln varosara… (tenyleg szuper volt… de ezt mar igazabol franciaul is irhatnan, ami igy hangzana “se super”)

Kis csoportunk 19 resztvevöböl allt, akik europa minden szögeböl erkeztek. Igy lettem par francia, török, olasz, lengyel, litvan, es hat persze magyar ismerösökkel gazdagabb. A 10nap alatt latogatast tettünk Köln, valamint Bonn varosaba, Kölnben egy a Nacionalista Nemetorszagot bemutato muzeumban voltunk, ami persze nem volt a legkellemesebb elmeny, de mindenkepp hasznunkra valt, mindenkepp ugy gondolom, h minel többet tudunk ezekröl a finoman szolva borzalmas idökröl, annal inkabb tudunk mi maskent allastfoglalni, valamint szebb-jobb ideologiakat kepviselni… akar önkenteskent europaban… De termeszetesen nemcsak borus filozofalgatasokbol, es tanulasbol allt latogatasunk Kölnben, gyönyörü napsütesben, am de nagy hidegben tettünk egy setat az ovarosban, megneztük a Kölni domot, illetve a csokolademuzeumot… Este spanyol frissenerkezett Erasmusosokkal probaltunk nemi szorakozasi lehetöseget keriteni, hat ezalatt arra a megallapitasra jutottunk, h a kölni egyetemistaknak kell legyen mit a tejbe apritani, ugyanis 12euros bulikat talaltunk csak, szal. igy esett döntesünk egy kellemes barra, ahol par sör, akcios koktel tarsasagaban töltöttük az estet… :)

Bonnban az idöjarassal mar sajnos nem volt ekkora szerencsenk ugyanis egesz nap esett az esö… itt szinten muzeumlatogassal telt a program nagy resze, ezuttal egy a nemet törtenelmet összefoglalo tarlatot tekintettük meg, ami szinten nagyon erdekes volt, elö kivetitön lathattunk kepeket a Berlini fal leomlasarol, es meg persze sokminden mas, egy nagyon modern, nagyon aktiv kiallitas volt… (nemcsak unalmas, kepek, dokumentumok, es hiradofelvetelek…) Rövid latogatast tettünk az Ifjusagi Miniszterium könyvesboltjaban, ahol ingyenes könyveket is vihettünk haza. Majd delutan szabadidö kereteben, elmentünk együtt pizzazni, megittunk par söröcsket egy olcso kocsmaban, es itt mar nagyobb szerencsevel jartunk ami a bulizast illeti, egyetemi szemeszternyito party, ereszd el a hajam… yeah… :)

Ezenkivül volt meg „Internationale Abend“, ahol mindenki bemutatta kishazajat… mi is nagy sikert arattunk az erik a szölövel, illetve nad a hazam tetejevel… :)

Filmesteket is rendeztünk, ahol különbözö „müvesz“ vonalon mozgo filmeket neztünk... Karaoke estet is rögnöztünk a bucsupartyn… :) ami mindenki szavaival elve „tök jooo“ volt, mert ezt a szolast mindenkinek akcentusmentesre megtanitottuk, valamint az Irie Maffia Bombaclatjat is slagerre tettük a bandaban… :)
Szal. szep volt jo volt, köszönöm ennyi…most egy uncsibb 1honap következik, mert mar semmi rendezveny, csak uncsi irodamelo, na meg itt a tel is… de azert szep az elet, nov.18ara van jegyem haza, mert erettsegi osztalytali lesz…. Juuuuhhhhuuuuuu…. :) azert, ma este meg berlinbe zötyögök, h megnezzem a fenyfesteszeti kiallitast… ami ugye csodas Budapestünkön is mar többször megrendezesre került…

Szal. mostmar tenyleg lepek, mert vmit dolgozni is kell… :) minden jot… folyt. Köv… (valamikor… :))


Vissza fel