Aktuális EVS projektjeink

Archív, avagy ilyen is volt

2017.06.26
Urban Tips

Urban Tips For Alicante

Szereted tudatosan élni az életed, és szívesen inspirálnál erre másokat is? Szeretsz sportolni, esetleg érdekel az egészséges életmód? Érdekel az ifjúsági munka, szívesen segítenél fiataloknak elhelyezkedni a munkaerő-piacon? Átélnéd a spanyol életérzést, megtanulnád a nyelvet? Ha legalább két kérdésre igen a válaszod, akkor […]
2017.06.19
Irány Spanyolország!

Szociális projekt Spanyolországban

Egy kedves spanyol partnerszervezetünk keres sürgősen önkéntest augusztusban kezdődő szociális projektjére. Ha szívesen dolgoznál a kirekesztés ellen, az emberi jogokért, ha szeretsz emberekkel foglalkozni, ha érdekel a szociális munka, ne habozz, jelentkezz minél hamarabb!  
2017.06.12
athens

Légy aktív Athénban!

Szeretnéd a nyarat Görögországban tölteni, de a városnézés és a tengerparti napozás mellett aktívan is csinálnál valamit? Szívesen kipróbálnád magad egy nemzetközi csapatban? Ha mindezek mellé még érdeklődsz az emberi jogok, az egyenlőség elősegítése és az önkéntesség népszerűsítése iránt is, akkor ne habozz, […]
2017.06.09
Calling

Kommunikációs önkéntes kerestetik Koppenhágába!

A dán AFS (külföldi diákok Dániában tanulásával foglalkozó szervezet) kommunikációs önkéntest keres a University College UCC-hez, egy nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó felsőfokú oktatási intézményhez. A fő feladatok közé leginkább a közösségi média kezelése, kapcsolattartás és a megrendezésre kerülő események koordinálása tartozik, de lehetőség lesz […]
2017.06.07
bydgoszcz

Kreatív vakáció Lengyelországban

Nincsenek még terveid a nyári szünetre? Szeretnél egy kicsit világot látni, és megtapasztalnád személyesen is, hogy mit jelent az, hogy “lengyel-magyar két jó barát…”? Akkor ez egy neked való lehetőség! Egy nagyon pörgős és kreatív, Lengyelországban megvalósuló rövid távú EVS projektre keresünk két […]
2017.05.17
Olaszország, sport, 6 hónap

Ifjúságfejlesztés, hegyek, Olaszország

Olaszország gyönyörű hegyes vidékén elhelyezkedő városba kerestetik önkéntes. A szervezet, akiknél ezt az izgalmasnak ígérkező 10 hónapot töltenéd, főleg ifjúságfejlesztéssel foglalkozik. Az önkéntes bekapcsolásával a munkájukba céljuk, hogy a helyi fiatalok találkozzanak a “nemzetközi” élményével, illetve segítséget kapjanak a programjaik szervezésében.
2017.05.05
Calling

Kommunikációs önkéntes kerestetik Koppenhágába!

A dán AFS(külföldi diákok Dániában tanulásával foglalkozik) nemzetközi irodája keresi EVS önkéntesét, aki a szervezet kommunikációs tevékenységében segédkezne az online felületek kezelésétől, plakátok szerkesztésén keresztül video és interjú készítésig. Jelentkezzetek tehát, ha tudtok pár képszerkesztő programmal bánni, fogtatok már kamerát és magabiztos angol […]
2017.04.27
PLACE YOUR TEXT HERE

Környezeti nevelés Franciaországban!

Egyik kedvenc francia partner szervezetünk keresi EVS önkéntesét egy évre. Környezetvédelmi érzékenyítő workshopok, tréningek, események szervezése mellett az önkéntes a szervezet mindennapi életébe is bekapcsolódik majd.
2017.04.07
török

Tegyél te is a rák ellen!

Török szervezet keresi önkénteseit akik segítenének rákról szóló szemináriumok szervezésében és hirdetnék a rákszűrés fontosságát a helyi fiatalok körében.
2017.03.24
12 hónap Ausztriában

Foglalkozz sérült fiatalokkal Ausztriában!

A 95 bentlakó sérült fiatallal működő központ keresi önkéntesét egy évre 2017 szeptemberétől. A csatlakozó fiatal a center mindennapjaiban segédkezik majd illetve képességfejlesztő programok szervezésével teszi színesebbé a gyerekek, fiatalok életét.
2017.03.24
Back To Nature, Back To Yourself

Back To Nature, Back To Yourself – Ificsere

A név magáért beszél: a téma a lassítás, a természethez való (vissza)kapcsolódás, a befelé figyelés, és mindezek összekötése.
2017.03.18
Foglalkozz gyerekekkel Szcsecinben! (2)

Foglalkozz gyerekekkel Lengyelországban!

Ha szívesen költöznél be egy lengyel kisvárosban egy nemzetközi önkéntesekkel teli házba, alkotnál, dolgoznál, mulatnál velük…ha szeretsz gyerekekkel lenni, játszani velük, együtt fejlődni velük…akkor ez a te projekted lesz.
2017.03.17
Jelentkezz-önkéntesnek-a-XVIII.-Bodrumi-Táncfesztiválra3-1

Bodrum Táncfesztivál

Önkénteskedj Táncfesztiválon! Tudtad, hogy idén rendezik meg 18. alkalommal a Bodrumi Nemzetközi Táncfesztivált melyen 28 ország vesz részt? Szívesen dolgoznál színes kulturális közegben, gyakorolnál nyelveket, végeznél promóciós munkát, táncolnál flashmobokban miközben remekül szórakozol? Akkor ezt a projektet neked találták ki!
2017.03.17
12 hónap

Lapp önkormányzat keresi önkéntesét!

A ranuai önkormányzat keres egy EVS önkéntest, aki a már kint lévő spanyol önkénteshez csatlakozva a helyi ifjúsági központban, iskolában szervezne szabadidős aktivitásokat illetve nyelvórákat.
2017.03.10
litvanallatmenhely

Önkénteskedj állatmenhelyen!

Ha szereted az állatokat, akkor ezt a projektet neked találták ki! Kutyákkal és macskákkal foglalkozó menhely keresi állatbarát önkéntesét a litván fővárosban, aki besegítene az állatok körüli teendőkbe és játszana, foglalkozna a menhely lakóival.
2017.03.06
unnamed

Legyél önkéntes Bulgáriában

Bolgár szervezet keresi önkéntesét “We have a dream” elnevezésű projektjéhez, ahol az önkéntes érdeklődési körétől függően különböző tevékenységekbe kapcsolódhat be.
2017.03.03
legyel-animator-belgiumban-masolata

Legyél animátor Brüsszelben

Hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozó brüsszeli szervezet keresi lelkes önkéntesét, aki segítené a szervezet munkáját és venne részt animátorként táboraikban.
2017.02.27
onkenteskedj-spanyolorszagban-2

Növénygondozás Spanyolországban

Szívesen töltenél a Földközi-tenger gyönyörű szigetén egy évet? Érdekel a környezetvédelem, és a növények gondozása? Amennyiben a válaszod igen, növénygondozás, állatkerti segédkezés, környezetvédelmi tevékenység vár Menorcán, miközben élvezed a fantasztikus környezetben töltött időszakot, felfedezed a Spanyolországhoz tartozó szigetet.
2017.02.22

Erdővédelem Görögországban

Ha szívesen töltenél két hónapot Görögországban és foglalkoznál erdővédelemmel, facsemeték ápolásával, erdei utak igazgatásával, akkor olvasd el a részleteket és hajrá!
2017.02.17
foglalkozz-gyerekekkel9-honapig

Foglalkozz gyerekekkel Észtországban

Ha szívesen önkénteskednél egy sérült gyerekek számára létrehozott központban Észtország fővárosában, segítenéd az ott dolgozók munkáját, szerveznél programokat és foglalkozásokat a gyerekeknek, akkor ez lehet a neked való projekt!

Még nem egészen tiszta miről is szól az Európai Önkéntes Szolgálat?

Részletek az EVS-ről

Tanulj, inspirálódj vagy készülj fel egykori önkénteseink tapasztalataiból!

Élménybeszámolók és blogok EVS önkénteseinktől

Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet. Készülj fel velünk!

EVS regisztráció

Ha kicsit bizonytalankodsz, hogy hogyan is kellene kinézni egy CV-nek, motivációs levélnek. Mire érdemes figyelni, illetve mire számíthatsz egy skype interjún, akkor ide érdemes átkukkantani.

Segédletek pályázáshoz

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Feliratkozom!