Aktuális EVS projektjeink

Archív, avagy ilyen is volt

2017.04.07
török

Tegyél te is a rák ellen!

Török szervezet keresi önkénteseit akik segítenének rákról szóló szemináriumok szervezésében és hirdetnék a rákszűrés fontosságát a helyi fiatalok körében.
2017.04.07
Available Project in AIIJ

Ifjúságfejlesztés spanyol földön

Négy fiatal kerestetik EVS önkéntesnek ehhez a fiatalok fejlesztésével foglalkozó szervezethez. Mindegyik csatlakozó önkéntes részt vesz majd a környék fiataljai között megvalósuló multikulturalitást promotáló tevékenységben, mint például a az angol nyelvű beszélgető klub. Ugyanakkor egyik önkéntes a szervezet kommunikációját támogatja majd a közösségi […]
2017.03.17
Jelentkezz-önkéntesnek-a-XVIII.-Bodrumi-Táncfesztiválra3-1

Bodrum Táncfesztivál

Önkénteskedj Táncfesztiválon! Tudtad, hogy idén rendezik meg 18. alkalommal a Bodrumi Nemzetközi Táncfesztivált melyen 28 ország vesz részt? Szívesen dolgoznál színes kulturális közegben, gyakorolnál nyelveket, végeznél promóciós munkát, táncolnál flashmobokban miközben remekül szórakozol? Akkor ezt a projektet neked találták ki!
2017.03.10
litvanallatmenhely

Önkénteskedj állatmenhelyen!

Ha szereted az állatokat, akkor ezt a projektet neked találták ki! Kutyákkal és macskákkal foglalkozó menhely keresi állatbarát önkéntesét a litván fővárosban, aki besegítene az állatok körüli teendőkbe és játszana, foglalkozna a menhely lakóival.
2017.03.03
legyel-animator-belgiumban-masolata

Legyél animátor Brüsszelben

Hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozó brüsszeli szervezet keresi lelkes önkéntesét, aki segítené a szervezet munkáját és venne részt animátorként táboraikban.
2017.02.27
onkenteskedj-spanyolorszagban-2

Növénygondozás Spanyolországban

Szívesen töltenél a Földközi-tenger gyönyörű szigetén egy évet? Érdekel a környezetvédelem, és a növények gondozása? Amennyiben a válaszod igen, növénygondozás, állatkerti segédkezés, környezetvédelmi tevékenység vár Menorcán, miközben élvezed a fantasztikus környezetben töltött időszakot, felfedezed a Spanyolországhoz tartozó szigetet.
2017.02.22

Erdővédelem Görögországban

Ha szívesen töltenél két hónapot Görögországban és foglalkoznál erdővédelemmel, facsemeték ápolásával, erdei utak igazgatásával, akkor olvasd el a részleteket és hajrá!
2017.02.08

Net-Working Lengyelországban

Ha szívesen önkénteskednél Lengyelország harmadik legnagyobb városában multukulturális közegben, szerveznél programokat, rendezvényeket és fejlesztenéd a helyi kulturális és közösségi életet, akkor ez lehet a te projekted!
2017.01.26

Tudtad, hogy Dániában van középiskola, ahol az organikus gazdálkodást tanítják?

Dánia egyetlen olyan iskolájába kerestetik önkéntes, amely a kb 100 diákjának a fenntartható, organikus gazdálkodást oktatja. Álomszerűen jó lenne ilyen magyar földön is. Környezeti neveléssel foglalkozók, eziránt érdeklődőknek álomprojekt.
2017.01.24

Ifjúságfejlesztés Finnországban

Ha szívesen önkénteskednél egy finn iskola ifjúságfejlesztő centrumában, szerveznél nyelórákat és egyéb képességfejlsztő, interkulturális tanulást elősegítő foglalkozásokat fiataloknak, akkor ez a te projekted…
2017.01.16

Green Team 2017

Egyik kedvenc olasz szerveztünk írt ránk ezen a péntek délutánon, hogy nem lelik a márciusban kezdődő Green Team elnevezésű projektjükhoz a tökéletes önkéntest. Aki tehát úgy érzi ő megtalálná a helyét ebben az interkulturalitást és környezetvédelmet összekapcsoló projektben, akkor mehet a jelentkezés:)
2017.01.12

Irány a portugál erdők

Ha imádsz kint lenni az erdőkben. Kirándulni, játszani, sportolni és a szíveden érzed, hogy ezt minél többen megtegyék, mgtehessék, akkor itt érkezik a te projekted. Egy portugál szervezet keres ugyanis önkéntest 10 hónapra 2017 nyarától, aki segítené a munkájukat kirándulások, outdoor sportfoglalkozások szervezésével, […]
2017.01.09
untitled-design-39

Önkénteskedj egy lengyel iskolában

Önkénteseket keresnek 7 hónapra egy lengyel kisvárosban működő iskolába, aki az oktatók munkáját segítené képességfejlesztő foglalkozások szervezésével, megvalósításával.
2017.01.03

Belga kalandpark keresi önkéntesét

Ha imádsz fiatalokkal a szabadban játszani, szereted ha zajlik az élet, pörög az adrenalin, akkor ez lesz a te projekted. Egy belga vidéken működő kalandparkba keresnek önkéntest, aki a szakemberek mellett asszisztálva segít a gyerekeknek, fiataloknak tartott kinti foglalkozások lebonyolításában.
2017.01.03

Mentális betegséggel élő felnőttek támogatása Belgiumban

Ha akad egy kis francia alaptudásod és szívesen csinálnál szabadidős, szórakoztató programokat mentális betegséggel élő felnőtekkel egy francia kisvárosban, napközben pedig segíteni a szervezet irodai tevékenységében…akkor ez a te lehetőséged.
2017.01.02
untitled-design-35

Foglalkozz idősekkel Belgiumban

Egy idősgondozással foglalkozó szervezet keres önkéntest 9 hónapra, aki a szakmai csapat munkáját segítve kézműves foglalkozásoktól kirándulásokig az otthonban lakó idősek mindennapjait teszi szórakoztatóbbá, avagy sakkozik, felolvas, fizikoterápiás foglalkozáson segít…
2017.01.02
untitled-design-34

A kirekesztés ellen Görögországban

A testi fogyatékkal élőkkel és kirekesztés elleni kűzdelemmel foglalkozik az a Thessalonikiben tevékenykedő szervezet, aki önkéntesét keresi nyári/őszi kezdéssel egy évre. A csatlakozó fiatal a irodai munkákban (pl. munkalehetőségek keresése fogyatékkal élőknek, adminisztráció…stb.), kommunikációs dolgokban (pl. közösségi média, hírlevelek…stb.) illetve események lebonyolításában segíti […]
2017.01.02
untitled-design-33

Foglalkozz szellemileg sérültekkel Belgiumban

Wiers városában működő otthon keresi önkéntesét, aki a szellemi sérült felnőttek képsését, fejlesztését végző csapat munkáját segítené. A szervezet két projektet is tervez 2017 szeptemberi kezdéssel. Az egyik csatlakozó önkéntes 12 a másik 7 hónapos projekten venne részt.
2017.01.02
untitled-design-32

Környezeti nevelés, városi kertészkedés Lettországban

Természetvédelemmel foglalkozó lett szervezet keresi önkéntesét SOS-ben egy egész évre. Ha szívesen szerveznél upcycling vagy egyéb érzékenyítő workshopokat, szívesen pakolsz össze kiadványokat, szórólapokat és egyéb promóciós grafikai anyagokat illetve szívesen tevékenykednél egy városi kertészetben, akkor ez lesz a te projekted.
2016.12.29
untitled-design-30

Környezeti nevelés Spanyolországban

Galícia tartományban környezeti nevelést végző szervezet keres önkéntest, aki szívesen segítené a munkájukat fiataloknak szervezett programok kivitelezésében, erdei utak rendbentartásában, kirándulók információval való ellátásában vagy éppen tájékoztató kiadványok szerkesztésében terjesztésében.

Még nem egészen tiszta miről is szól az Európai Önkéntes Szolgálat?

Részletek az EVS-ről

Tanulj, inspirálódj vagy készülj fel egykori önkénteseink tapasztalataiból!

Élménybeszámolók és blogok EVS önkénteseinktől

Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet. Készülj fel velünk!

EVS regisztráció

Ha kicsit bizonytalankodsz, hogy hogyan is kellene kinézni egy CV-nek, motivációs levélnek. Mire érdemes figyelni, illetve mire számíthatsz egy skype interjún, akkor ide érdemes átkukkantani.

Segédletek pályázáshoz

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Feliratkozom!