Events

szerda, november 12, 2014
Start: 11:00
End: 14:00

Van egy nagyon jó hírünk és reméljük, hogy Ti is velünk örültök! Képzeljétek, 100 pályázó közül mi is bejutottunk a legjobb 12-be, így november 12-én ránk is licitálhattok a Civil Liciten!

A Civil Licit egy olyan kezdeményezés, ahol a civil szervezetek környezetvédelemmel, munkahelyi esélyegyenlőséggel, egészségmegőrzéssel, hátrányos helyzetűek támogatásával és más CSR területekkel foglalkozó programokat kínálnak árverésre. A licit keretében a szervezetek olyan szolgáltatásokat kínálnak, amik könnyen beilleszthetők a vállalati fenntarthatósági stratégiákba és figyelembe veszik a vállalati működést is. A Civil Liciten a licitálók — a megszokott gyakorlattól eltérően — nem egyszeri adományozást kínálnak fel a civil szervezeteknek, hanem egy mindkét fél számára előnyös együttműködés veszi kezdetét.

A Messzelátó csapata az Öko ebédszünetet, egy több alkalmas gyakorlati képzést és programsorozatot küld kalapács alá. E programunk keretében a vállalati dolgozók Öko Szépségszalonunkban megtanulhatnak természetes ajakbalzsamot, fürdőgolyót és dezodort készíteni, irodai papírhulladékból és különböző magokból kikelő képeslapot alkotni és természetes festékkel díszíteni, illetve részt vehetnek egy általunk szervezett növénycserén is saját irodájukban.

Különösen ajánljuk programunkat a vállalatok figyelmébe, mert úgy gondoljuk, hogy a felelős vállalatok életében is fontos cél, hogy a munkavállalóikkal is megismertessék a fenntarthatóság hétköznapi gyakorlatait. E célt valósítja meg az Öko Ebédszünet programunk, amely több problémát is orvosol: közösséget épít, szemléletet formál, valamint a hétköznapokban hasznosítható, praktikus környezettudatos és egészséges életmódhoz kapcsolódó tanácsokat is ad a résztvevőknek.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket az általunk kínált Öko Ebédszünet, vagy ismertek olyan vállalatokat, vállalati vezetőket, HR vagy CSR osztályon dolgozó munkatársakat, akik szívesen zöldítenék velünk együtt a munkahelyüket, akkor nagyon hálásak lennénk érte, ha ajánlanátok minket és eljuttatnátok minél több helyre a Messzelátós szolgáltatás ajánlatunkat, valamint a vállalati jelentkezési lapot is, mellyel licitálóként lehet nevezni az eseményre.

Időpont: 2014. november 12., 11.00 óra
Helyszín: KIOSK Budapest, Március 15. tér 4.

Tartalom átvétel

Vissza fel