Events

kedd, július 28, 2015
Start: 15:30
End: 16:45

A soron következõ EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) tájékoztatóra itt tudsz jelentkezni.
Idopontja: 2015. július 28, kedd 15:30 óra, idotartam: kb. 75 perc
Helyszín: H13, Bp Horanszky utca 13,
Telefon szám: 06 70 619 4081
Kérlek ne késsetek, mert pontosan kezdünk.
Jegyzetfüzet, toll jó ha van nálatok!

szerda, július 29, 2015
Start: 18:00
End: 21:00

Kedves Barátunk!

Júniusban útjára indítottuk a MESSZELÁTÓ KÖZÖSSÉGFEJLESZTŐ MŰHELYSOROZATÁT.

Mindenki részese különböző nagyságú és célú kisközösségeknek, legyen szó civil szervezeti, munkahelyi, lakóhelyi, családi mikroközösségekről. A műhelysorozat beszélgetésein azt próbáljuk körüljárni, hogy hogyan működnek a kisközösségek Magyarországon és a világban, és hogyan lehet jobban bevonni a közösség tagjait akár a döntéshozatalba, akár a közösségi munkába. Célunk, hogy feltérképezzük, hogy hogyan tud megújulni a civil társadalom, és kisközösségeink, amelyek előbb vagy utóbb elvezethetnek bennünket a magyar társadalom alulról építkező megújításához.

kedd, augusztus 4, 2015
Start: 17:00
End: 20:00

2015-ben a Messzelátó kívülről és belülről is megújul. Szeretnénk Titeket még közelebb hozni magunkhoz, megmutatni kik vagyunk mi, mivel foglalkozunk, s szeretnénk jobban megtalálni a Te helyed is a szervezet életében, a programjaink sorában. A 6 alkalmas „Bemutatkozik a Messzelátó” sorozatunk célja, hogy jobban megismerjétek programjainkat, a csapatunkat és közösségünket.

A következő programunk alkalmával egyik kedves tagunk, Kovács Ági bevezet minket a sörfőzés rejtelmeibe. Ági korábban élelmiszermérnöknek tanult, majd több mint egy évig dolgozott a hazai kézműves sörforradalom főhadiszállásán, ahol a legnagyobbaktól tanult sört főzni. Ezen a délutánon közösen fogunk sört és egyéb szuper, erjesztett finomságokat, pl. alkoholmentes gyömbérsört készíteni. Csatlakozz!

Tartalom átvétel

Vissza fel