Events

kedd, november 25, 2014
Start: 15:30
End: 16:40

A soron következõ EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) tájékoztatóra itt tudsz jelentkezni.
Idopontja: 2014. november 25, kedd 15:30 óra, idotartam: kb. 1 óra
Helyszín: H13, Bp Horanszky utca 13,
Telefon szám: 06 70 619 4081
Kérlek ne késsetek, mert pontosan kezdünk.
Jegyzetfüzet, toll jó ha van nálatok!

Start: 18:00
End: 21:00

A foglalkozásokon házi tejből és egyéb természetes alapanyagokból tanulunk sajtot készíteni (oltósat és anélkülit is).
A jelentkezőkkel 4 fajta sajtot készítünk:

  • paneert,
  • gomolyát,
  • parenyicát,
  • ordát, melyeket kedvetek szerint ízesíthettek.
  • ha belefér akkor krémsatot vagy johurtot is készítünk

Sok szerettel várunk mindenkit következő foglalkozásunkra:

  • 2014.11.25. 18:00-21:00

Minden alkalommal nagyjából azonos tematika szerint zajlik a foglalkozás, ezért kérjük csak egyet válassz a fent megadott időpontok közül, és arra jelentkezz!

Jelentkezés és részletek ide kattintva.

hétfő, december 1, 2014
Start: 18:00
End: 21:00

A kb. három órás foglalkozásunkon különféle szappanokat lehet készíteni: kávés-dörzsiset, levendulavirágosat, kakaós-mentásat (After Eight illat), mézes körömvirágosat.

Mindenki egy kilogramm saját készítésű szappant vihet haza.

A foglalkozást követően képes leszel otthon is elkészíteni saját szappanodat, illetve összeállítani saját, egyéni receptjeidet.

Sok szerettel várunk mindenkit következő szappankészítő foglalkozásainkra:

  • 2014.12.01. 18:00-21:00

Jelentkezés és részletek ide kattintva.

Iratkozz fel hírlevelünkre főoldalunkon, hogy értesülhess a következő időpontokról!
A foglalkozásról további információkat itt találtok!

kedd, december 9, 2014
Start: 17:00
End: 18:00

A soron következõ EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) tájékoztatóra itt tudsz jelentkezni.
Idopontja: 2014. december 9, kedd 17:00 óra, idotartam: kb. 1 óra
Helyszín: H13, Bp Horanszky utca 13,
Telefon szám: 06 70 619 4081
Kérlek ne késsetek, mert pontosan kezdünk.
Jegyzetfüzet, toll jó ha van nálatok!

Start: 18:00
End: 21:00

A házi tészta annyiféle lehet, ahányféle csokoládét Gombóc Artúr szeret: lehet natúr, zöldfűszeres, borsos, chillis, kurkumás, piros (céklás), zöld (mángoldos), vékony, vastag, rövid, hosszú, fodros, egyenes, széles, cérna, töltött, masnis... és most még csak a tésztáról beszéltünk, a szósz még hátravan!

Miért jobb a házi tészta, mint a bolti?

A bolti száraztészták címkéjén szereplő 2-tojásos, 4-tojásos stb. jelző azt jelenti, hogy 1 kg liszthez hány darab tojást adnak. A házi tészta alapreceptje szerint 10 dkg liszthez 1 tojást számítunk, így sokkal gazdagabb tésztát kaphatunk. Otthon te választhatod meg, hogy milyen lisztből, mennyi tojással készüljön a tésztád, nem kell a fehér búzaliszthez ragaszkodni, lehet durum, teljes kiőrlésű, rozs, zab stb... Ezenkívül a tészta ízesítését is te választhatod meg, zöldfűszeres, borsos, kurkumás, esetleg színes tésztát is készíthetsz, céklával, mángolddal. Az egészben pedig az a legjobb, hogy a pletykákkal ellentétben viszonylag rövid időráfordítással készíthetsz a szeretteidnek olyan egészséges ételt, melynek alapanyagait gondosan megválogattad.

Megtanulnád? Jelentkezz Te is tésztakészítő kurzusunkra!
A foglalkozást kezdő tésztakészítőknek ajánljuk!

A következő foglalkozás időpontja:

  • 2014.02.07. 18:00-21:00

Ha szeretnél értesítést kapni következő foglalkozásaink időpontjáról, iratkozz fel hírlevelünkre!

Részletekért és jelentkezésért kattints ide.

Ez a program a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás Programjának (Száma: PTKF/2303/2011), az Egész életen át tartó tanulás Program Grundtvig alprogramja, és a Fiatalok a Lendületben Program támogatásával jön létre.

péntek, december 19, 2014
Start: 15:30
End: 16:30

A soron következõ EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) tájékoztatóra itt tudsz jelentkezni.
Idopontja: 2014. december 19, pentek 15:30 óra, idotartam: kb. 1 óra
Helyszín: H13, Bp Horanszky utca 13,
Telefon szám: 06 70 619 4081
Kérlek ne késsetek, mert pontosan kezdünk.
Jegyzetfüzet, toll jó ha van nálatok!

Tartalom átvétel

Vissza fel