Látogatás a Gódor Bio Kertészetbe

06/24/2012 - 10:00
06/24/2012 - 16:00
Etc/GMT


A Szatyor Egyesülettel közös programunkra invitálunk titeket. Gyertek velünk kirándulni vasárnap a Gódor Bio Kertészetbe! Június 24-én, vasárnap nagy szeretettel vár minket a termelő, hogy megmutassa nekünk birodalmát. A program 10:00-tól kezdődik Galgahévízen, s kb. 16:00-ig tart. Részvétel ingyenes, s tartalmazza a finom, helyi ebédet (garantáltan 50 km-es). Az utazást mindenki maga finanszírozza, viszont igyekszünk majd közösen megoldani, úgyhogy feltétlen írjátok meg, tudtok-e kocsival jönni!

Mindenképpen tartsatok velünk, mert rengeteg izgalmas dologgal foglalkoznak Gódorék!

Jelentkezés: kérjük, töltsd ki a jelentkezési lapunkat, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk! A létszám igencsak korlátos (kb. 6 főt tudunk vinni), így fontos, hogy gyorsan jelentkezzetek!

Ez a program a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás Programjának támogatásával jön létre.
(Száma: PTKF/2303/2011)

Az esemény az 50 kilométeres diéta program részét képezi, ami egy országos kampány, amelynek a célja a helyi termékek fogyasztásának népszerűsítésén keresztül a környezet védelme, az egészséges életmód eszméjének terjesztése. Háztartások, családok regisztrációját várjuk a kampány alhonlapján keresztül. A kampányban résztvevő csoportok azt vállalják, hogy egy hónapon keresztül kizárólag helyi, 50 kilométeren belül előállított, valamint idény élelmiszereket fogyasztanak.
A 50 kilométeres diéta egyik fontos résztevőket bevonó eleme az "Ökodiéta - fenntarthatóság, helyi terméke, egészséges életmód" című programunknak, amelynek célja egy olyan, egymásra támaszkodó közösség létrehozása, melynek tagjai egymást inspirálják, motiválják a fenntartható és egészséges életmód terén.
Az 50 kilométeres diétánkról az alábbi linken talál további információt:
http://messzelato.hu/50km/

CsatolmányMéret
gódor.jpg83.66 KB

Vissza fel