Projekt keresés

A megfelelő projekt megtalálása, és elnyerése közel sem olyan rémisztő avyag lehetetlen kihívás! Az alapja azonban az, hogy tudd mit akarsz. Jó ez talán nem is olyan egyszerű:)

Akkor Rajzoljunk!

Első Lépés:


Vegyél elő egy papírt és fogj egy ceruzát, menj keress egy üres aszfaltfelületet és ragadj krétát vagy nyiss meg egy jó kis rajzolós programot a gépeden! Kész? Akkor rajzoljunk. Rajzoljuk kocsit négy keréken, négy szirmú virágot, házat négy ablakkal vagy bármi hasonlót, amely számodra kifejez rész-egység viszonyt és dolgozni tudsz vele.

Második Lépés:


Mit írjunk a szirmokba, kerekekbe, ablakokba...stb.?
1. Mik a céljaim egy nemzetközi önkéntes tapasztalattal?
2. Milyen képességeimet szeretném fejleszteni?
3. Miben vagyok jó, milyen különleges képességekkel rendelkezem?
4. A jelen szituációmban mik azok a pontok, amelyben változást remélek, szeretnék elérni az EVS tapasztalat által?

Harmadik Lépés:


Ha ezek megvannak akkor legyen annak a virágnak földje, az auónak útja vagy a háznak kertje és legyen ott az az időszak, amelyet szeretnél erre az élményre szánni.
Kész?

Negyedik Lépés:


Rajzold meg a virág, ház, autó...stb. körülötti világot, annak megfelelően, hogy te hol éreznéd jól magad, mint EVS önkéntes. Rajzolj hegyet, völgyet, tengert, tavat, napot vagy esőt. Golndold végig, hogy élne legszívesebben az a virág, hol száguldana az a kocsi vagy hol épülhet az a ház! Hogyan kommunikálnak ott? A béke vagy a pörgés a jellemző? Egyedül áll az a ház, autó, virág vagy nem?
Kész?

Végezetül:


Most nézzük meg mi kerekedett ki ebből! Írj témákat a ház tetejébe, a virág közepébe vagy az autóba az egységekbe írtak alapján, majd nevezd meg a helye(ke)t, ahova került!

Kész? Indulhat a projektkeresés!

Hol keressem a projektem?

Messzelátó Egyesület felületei:

facebook_icon-svg

Facebook Csoportunk

Ahova nem csak a mi partnerségünkkel zajló, de az összes izgalmas projektet kitesszük mi is, és akár Ti is oszthattok itt meg jó darabokat, vagy a projektkeresés során megrapasztaltakat.
Klikk ide!

Hírlevelünk

Alova kéthetente küldjük ki a legaktuálisabb projektjeinket.
Klikk Ide!

Hivatalos Adatbázisok:EVS adatbázis, ahol az összes projekt megtalálható, amit csak választhatsz különböző szűrési lehetőségekkel.
Youthnetwork, ahova a szervezetek maguk töltik fel aktuális projektjeiket.
Find EVS Blog, ahova a szervezetek maguk töltik fel aktuális projektjeiket.

Facebook Csoportok a teljesség igénye nélkül:


European Voluntary Service Platform " EVS"

Discover the EVS - European Voluntary Service

EVS (European Voluntary Service)

EVS vacancy

European Voluntary Service Platform " EVS"

EVS - Short Term & Large scale
EVS Finder

Aktuális Projektjeink

2017.06.26
Urban Tips

Urban Tips For Alicante

Szereted tudatosan élni az életed, és szívesen inspirálnál erre másokat is? Szeretsz sportolni, esetleg érdekel az egészséges életmód? Érdekel az ifjúsági munka, szívesen segítenél fiataloknak elhelyezkedni a munkaerő-piacon? Átélnéd a spanyol életérzést, megtanulnád a nyelvet? Ha legalább két kérdésre igen a válaszod, akkor […]
2017.06.19
Irány Spanyolország!

Szociális projekt Spanyolországban

Egy kedves spanyol partnerszervezetünk keres sürgősen önkéntest augusztusban kezdődő szociális projektjére. Ha szívesen dolgoznál a kirekesztés ellen, az emberi jogokért, ha szeretsz emberekkel foglalkozni, ha érdekel a szociális munka, ne habozz, jelentkezz minél hamarabb!  
2017.06.12
athens

Légy aktív Athénban!

Szeretnéd a nyarat Görögországban tölteni, de a városnézés és a tengerparti napozás mellett aktívan is csinálnál valamit? Szívesen kipróbálnád magad egy nemzetközi csapatban? Ha mindezek mellé még érdeklődsz az emberi jogok, az egyenlőség elősegítése és az önkéntesség népszerűsítése iránt is, akkor ne habozz, […]
2017.06.09
Calling

Kommunikációs önkéntes kerestetik Koppenhágába!

A dán AFS (külföldi diákok Dániában tanulásával foglalkozó szervezet) kommunikációs önkéntest keres a University College UCC-hez, egy nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó felsőfokú oktatási intézményhez. A fő feladatok közé leginkább a közösségi média kezelése, kapcsolattartás és a megrendezésre kerülő események koordinálása tartozik, de lehetőség lesz […]
 
 

Az Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet.


Készülj fel velünk!


A Messzelátó Egyesület segít Neked az infószerzésben, projekt keresésben, pályázásban, ügyintézésben, kiutazásban, kintlétben. 
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Feliratkozom!