Projekt keresés

A megfelelő projekt megtalálása, és elnyerése közel sem olyan rémisztő avyag lehetetlen kihívás! Az alapja azonban az, hogy tudd mit akarsz. Jó ez talán nem is olyan egyszerű:)

Akkor Rajzoljunk!

Első Lépés:


Vegyél elő egy papírt és fogj egy ceruzát, menj keress egy üres aszfaltfelületet és ragadj krétát vagy nyiss meg egy jó kis rajzolós programot a gépeden! Kész? Akkor rajzoljunk. Rajzoljuk kocsit négy keréken, négy szirmú virágot, házat négy ablakkal vagy bármi hasonlót, amely számodra kifejez rész-egység viszonyt és dolgozni tudsz vele.

Második Lépés:


Mit írjunk a szirmokba, kerekekbe, ablakokba...stb.?
1. Mik a céljaim egy nemzetközi önkéntes tapasztalattal?
2. Milyen képességeimet szeretném fejleszteni?
3. Miben vagyok jó, milyen különleges képességekkel rendelkezem?
4. A jelen szituációmban mik azok a pontok, amelyben változást remélek, szeretnék elérni az EVS tapasztalat által?

Harmadik Lépés:


Ha ezek megvannak akkor legyen annak a virágnak földje, az auónak útja vagy a háznak kertje és legyen ott az az időszak, amelyet szeretnél erre az élményre szánni.
Kész?

Negyedik Lépés:


Rajzold meg a virág, ház, autó...stb. körülötti világot, annak megfelelően, hogy te hol éreznéd jól magad, mint EVS önkéntes. Rajzolj hegyet, völgyet, tengert, tavat, napot vagy esőt. Golndold végig, hogy élne legszívesebben az a virág, hol száguldana az a kocsi vagy hol épülhet az a ház! Hogyan kommunikálnak ott? A béke vagy a pörgés a jellemző? Egyedül áll az a ház, autó, virág vagy nem?
Kész?

Végezetül:


Most nézzük meg mi kerekedett ki ebből! Írj témákat a ház tetejébe, a virág közepébe vagy az autóba az egységekbe írtak alapján, majd nevezd meg a helye(ke)t, ahova került!

Kész? Indulhat a projektkeresés!

Hol keressem a projektem?

Messzelátó Egyesület felületei:

facebook_icon-svg

Facebook Csoportunk

Ahova nem csak a mi partnerségünkkel zajló, de az összes izgalmas projektet kitesszük mi is, és akár Ti is oszthattok itt meg jó darabokat, vagy a projektkeresés során megrapasztaltakat.
Klikk ide!

Hírlevelünk

Alova kéthetente küldjük ki a legaktuálisabb projektjeinket.
Klikk Ide!

Hivatalos Adatbázisok:EVS adatbázis, ahol az összes projekt megtalálható, amit csak választhatsz különböző szűrési lehetőségekkel.
Youthnetwork, ahova a szervezetek maguk töltik fel aktuális projektjeiket.
Find EVS Blog, ahova a szervezetek maguk töltik fel aktuális projektjeiket.

Facebook Csoportok a teljesség igénye nélkül:


European Voluntary Service Platform " EVS"

Discover the EVS - European Voluntary Service

EVS (European Voluntary Service)

EVS vacancy

European Voluntary Service Platform " EVS"

EVS - Short Term & Large scale
EVS Finder

Aktuális Projektjeink

2017.08.18
No Borders, More Skills

No Borders More Skills

Egy kedves francia partnerszervezetünk ezúttal egy egyhetes tréninget szervez decemberben, amelyre olyan jelentkezőket keresünk, akik a non-formális oktatás és a fiatalok nemzetközi mobilitása iránt érdeklődnek. Miért érdemes nemzetközi mobilitási projektekben részt venniük a fiataloknak? Hogyan lehetne népszerűsíteni ezeket a programokat, hogy lehet elérni a […]
2017.08.14
Parmesan Cheese

Környezet és közösség az olasz hegyek között

Izgalmas projektre keres önkéntest egy olasz partner szervezetünk: Villa Castelli környékének tájképi és történelmi értékeit, helyi termékeit szeretnék feltérképezni a projekt keretein belül, és elkészíteni a környék ezen értékeit tartalmazó térképet. Ehhez kapcsolódóan a helyi általános és középiskolákban szeretnének foglalkozásokat is tartani a […]
2017.07.31
Egy év Rómában

Better Things In Rome

Egy nagyon profi római partnerszervezetünk keres sürgősen egy fő önkéntest szeptembertől kezdve egy éves projektjéhez, amelynek során az önkéntesnek a szervezet legkülönbözőbb programjaiba lesz lehetősége bekapcsolódni. Munkájuk igen szerteágazó, foglalkoznak mozgásszervi betegek rehabilitációjával, integrációjával, a témával kapcsolatos érzékenyítéssel, fiataloknak szóló foglalkozások tartásával is.
2017.07.27
2017. decembertől

Önkéntesség sérültekkel Olaszországban

Egy sérültekkel foglalkozó partnerszervezetünk keres önkéntest december első hetétől kezdve 9 hónapra. A kezdeti beilleszkedős időszak után az önkéntes és a fogadó szervezet közösen fogja eldönteni, hogy az önkéntes milyen tevékenységekbe szálljon be: van lehetőség mindenféle rekreációs-integrációs programban és tevékenységben való részvételre, a […]
 
 

Az Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet.


Készülj fel velünk!


A Messzelátó Egyesület segít Neked az infószerzésben, projekt keresésben, pályázásban, ügyintézésben, kiutazásban, kintlétben. 
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Feliratkozom!