Projekt keresés

A megfelelő projekt megtalálása, és elnyerése közel sem olyan rémisztő avyag lehetetlen kihívás! Az alapja azonban az, hogy tudd mit akarsz. Jó ez talán nem is olyan egyszerű:)

Akkor Rajzoljunk!

Első Lépés:


Vegyél elő egy papírt és fogj egy ceruzát, menj keress egy üres aszfaltfelületet és ragadj krétát vagy nyiss meg egy jó kis rajzolós programot a gépeden! Kész? Akkor rajzoljunk. Rajzoljuk kocsit négy keréken, négy szirmú virágot, házat négy ablakkal vagy bármi hasonlót, amely számodra kifejez rész-egység viszonyt és dolgozni tudsz vele.

Második Lépés:


Mit írjunk a szirmokba, kerekekbe, ablakokba...stb.?
1. Mik a céljaim egy nemzetközi önkéntes tapasztalattal?
2. Milyen képességeimet szeretném fejleszteni?
3. Miben vagyok jó, milyen különleges képességekkel rendelkezem?
4. A jelen szituációmban mik azok a pontok, amelyben változást remélek, szeretnék elérni az EVS tapasztalat által?

Harmadik Lépés:


Ha ezek megvannak akkor legyen annak a virágnak földje, az auónak útja vagy a háznak kertje és legyen ott az az időszak, amelyet szeretnél erre az élményre szánni.
Kész?

Negyedik Lépés:


Rajzold meg a virág, ház, autó...stb. körülötti világot, annak megfelelően, hogy te hol éreznéd jól magad, mint EVS önkéntes. Rajzolj hegyet, völgyet, tengert, tavat, napot vagy esőt. Golndold végig, hogy élne legszívesebben az a virág, hol száguldana az a kocsi vagy hol épülhet az a ház! Hogyan kommunikálnak ott? A béke vagy a pörgés a jellemző? Egyedül áll az a ház, autó, virág vagy nem?
Kész?

Végezetül:


Most nézzük meg mi kerekedett ki ebből! Írj témákat a ház tetejébe, a virág közepébe vagy az autóba az egységekbe írtak alapján, majd nevezd meg a helye(ke)t, ahova került!

Kész? Indulhat a projektkeresés!

Hol keressem a projektem?

Messzelátó Egyesület felületei:

facebook_icon-svg

Facebook Csoportunk

Ahova nem csak a mi partnerségünkkel zajló, de az összes izgalmas projektet kitesszük mi is, és akár Ti is oszthattok itt meg jó darabokat, vagy a projektkeresés során megrapasztaltakat.
Klikk ide!

Hírlevelünk

Alova kéthetente küldjük ki a legaktuálisabb projektjeinket.
Klikk Ide!

Hivatalos Adatbázisok:EVS adatbázis, ahol az összes projekt megtalálható, amit csak választhatsz különböző szűrési lehetőségekkel.
Youthnetwork, ahova a szervezetek maguk töltik fel aktuális projektjeiket.
Find EVS Blog, ahova a szervezetek maguk töltik fel aktuális projektjeiket.

Facebook Csoportok a teljesség igénye nélkül:


European Voluntary Service Platform " EVS"

Discover the EVS - European Voluntary Service

EVS (European Voluntary Service)

EVS vacancy

European Voluntary Service Platform " EVS"

EVS - Short Term & Large scale
EVS Finder

Aktuális Projektjeink

2017.03.24
12 hónap Ausztriában

Foglalkozz sérült fiatalokkal Ausztriában!

A 95 bentlakó sérült fiatallal működő központ keresi önkéntesét egy évre 2017 szeptemberétől. A csatlakozó fiatal a center mindennapjaiban segédkezik majd illetve képességfejlesztő programok szervezésével teszi színesebbé a gyerekek, fiatalok életét.
2017.03.24
Interkulturális találkozó

Euroweek – Interkulturális találkozás Lengyelországban!

Az Euroweek egy több éve több helyszínen megrendezett esemény, amelyre világ minden részéről érkeznek ifjúság fejlesztésével foglalkozó szakemberek. Célja, hogy a kultúrák közötti kommunikációt és megértést játékos formában valósítsa meg. Ha te is energikus, vidám természet vagy angol tudással, aki szívesen pörögne két […]
2017.03.18
Foglalkozz gyerekekkel Szcsecinben! (2)

Foglalkozz gyerekekkel Lengyelországban!

Ha szívesen költöznél be egy lengyel kisvárosban egy nemzetközi önkéntesekkel teli házba, alkotnál, dolgoznál, mulatnál velük…ha szeretsz gyerekekkel lenni, játszani velük, együtt fejlődni velük…akkor ez a te projekted lesz.
2017.03.17
12 hónap

Lapp önkormányzat keresi önkéntesét!

A ranuai önkormányzat keres egy EVS önkéntest, aki a már kint lévő spanyol önkénteshez csatlakozva a helyi ifjúsági központban, iskolában szervezne szabadidős aktivitásokat illetve nyelvórákat.
 
 

Az Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet.


Készülj fel velünk!


A Messzelátó Egyesület segít Neked az infószerzésben, projekt keresésben, pályázásban, ügyintézésben, kiutazásban, kintlétben. 
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Feliratkozom!