Tagjainkkal

Az egyesület tagjai alkotják az Egyesület döntéshozó szervét, a Közgyűlés.


Tagságunk = MAGságunk

Szeretnénk, ha a Messzelátó egyesületi tagjai a Messzelátó közösségének legaktívabb emberei közül kerülnének ki, hogy a jövőben olyan önkéntesek, támogatók kerüljenek döntéshozói szerepbe, akik munkájukkal, hírvivő szerepükkel, vagy egyéb módon hozzájárulnak a Messzelátó sikeréhez, azaz támogatják az egyesületet céljai elérésében.
A tagság mindenki számára nyitott, de feltételekhez, jelentkezéshez kötött. Ha tag szeretnél lenni, szeretnénk, ha előbb eljönnél hozzánk és önkénteskednél nálunk, részt vennél néhány programunkon, megismerkednél a Messzelátó küldetésével, jövőképével, tevékenységével.
Tehát a Messzelátó tagságát MAG-ságnak is nevezhetjük, mert szeretnénk ha tagjaink MAGokká váljanak, azaz elvessék küldetésünk magjait új táptalajon, a saját közösségeikben, és ezáltal megsokszorozza a Messzelátó társadalmi hatását.
Ehhez pedig a Messzelátó szeretne inspirációt, képzéseket, közösséget biztosítani. A MAGsággal szeretnénk együtt gondolkodni a társadalom, a városi fenntarthatóság alapvető kérdésein, és szeretnénk együtt fejlődni, tanulni.

Ha tagunk szeretnél lenni:

1. Ismerkedj meg a Messzelátó alapszabályával, küldetésével, jövőképével!
2. Töltsd ki a Tagsági jelentkezési lapot!

Tagsági jelentkezési lap

Tagfelvételről a jelentkezéseket elbíráló közgyűlés dönt évente egyszer.A következő tagfelvételi közgyűlés 2017. májusában lesz.-----------------------------------
Ekkor dönt a közgyűlés a 2017-es tagok felvételéről. Igy ha 2017-ben tagunk szeretnél lenni, és már segítetted a munkánkat az elmúlt egy évben önkéntes munkával, díjazott munkával, promócióval, tudással, akkor kérünk, 2017. május 10-ig töltsd ki az alábbi Tagsági felvételi kérelem űrlapot. Az űrlap megérkezéséről válaszlevelet kapsz.

A Közgyűlés döntéséről írásban tájékoztatunk.

A 2017. május 10-e után érkező Tagsági felvételi kérelmek várhatóan csak 2018. májusában kerülnek a Közgyűlés elé. A következő tagfelvételi közgyűlésig beérkező jelentkezési lapokat megőrizzük.

A tagok jogairól, és kötelezettségeiről részletesen ITT olvashatsz.

A kérdésed merül fel a Tagsággal kapcsolatban, írj nekünk az info@messzelato.hu e-mail címre.
 
 
 
 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Add meg email címed, hogy küldhessük a legfrissebb híreinket:

Feliratkozom!