Menu

Simplicity játék

A SimpliCity Játék nem a klasszikus értelemben vett társasjáték.
Itt nem egymással versengük és a végén mindenki nyer, viszont a lényeg nem a cél, hanem az odavezető út. Szóval mi is ez tulajdonképpen? Egy játékos formában vezetett közös élmény, amely során megismerjük a saját döntéseink mögött húzódó folyamatokat, értékeket. Állást foglalunk, érvelünk, mások ötleteiből merítünk, inspiráljuk egymást és kiszínezzük a közös értéktáblánkat. Nincsenek jó és rossz válaszok, mégis folyamatosan tanulunk és tanítunk. Meglepő szituációk és megoldások, mindennapi kompromisszumok, őszinte nevetés és komoly elmélyülés mind felbukkanhatnak egy játék során, és sosincs két egyforma menet.
A játékot örökös tagunk, Kolláth Zsuzsi emlékének ajánljuk. Zsuzsi kreativitása, alkotó gondolatai nélkülözhetetlenek voltak ahhoz, hogy végül testet ölthessen egy korábban csak formálódó ötlet. Köszönjünk és sosem felejtünk!

A játék fejlesztése során nélkülözhetetlen inspirációt és segítséget kaptunk a Kulturaktív Egyesület tagjaitól és az általuk készített Urbanity társasjátéktól.
A csodálatos grafikáért hálásak vagyunk Szabó Imolának, aki tökéletesen értve a játék szellemiségét és mondanivalóját létrehozta a jelenlegi gyönyörű játéktáblát.
A játék fejlesztése több, mint négy hónapos, közösségi alkató munka eredménye.