Adatkezelési tájékoztató

A részletes adatvédelmi szabályzatunkat megismerheted IDE kattintva.

Ha viszont csak a legfontosabb dolgokra vagy kíváncsi, összeszedtük neked, amit feltétlenül tudnod kell:

  • Ha látogató vagy a honlapon, az oldalon sütik (cookiek) tárolnak bizonyos információkat a látogatásodról, mi ebből olyan adatot, amiből a látogató személyére következtethetnénk, nem tárolunk.
  • Ha eljönnél egy rendezvényünkre, valószínűleg előzetes regisztrációt kérünk, ennek során általában a neved és az email címed kérjük el. Ez csupán arra szolgál, hogy tudjuk, hány emberre számítsunk, és azok jöttek-e el, akik regisztráltak, illetve, ha változás van az eseményről el tudjuk érni az érdeklődőket. Ezeket az adatokat a rendezvény után egy hónappal töröljük.
  • Ha feliratkozol a hírlevelünkre, az email címed és a neved tároljuk, de bármikor leiratkozhatsz, ezeket az adatokat pedig töröljük.
  • Ha önkéntesként tudhatunk a csapatunkban, Önkéntes szerződést kötünk veled, ehhez és a későbbi kapcsolattartáshoz meg kell adnod néhány adatod (név, lakcím, email cím, telefonszám, személyi igazolvány szám, édesanyád neve), de ezeket csak addig tároljuk, amíg az önkéntesünk vagy.
  • Ha tag vagy, Belépési nyilatkozatot kell aláírnod, amihez a következő adatokra van szükség: név, születési dátum, lakcím, továbbá a későbbi kapcsolattartás miatt elkérjük a telefonszámod és email-címed. Ezeket, ha már nem szeretnél tagunk lenni, nem tároljuk tovább.