cikkfoto
Új témák, régi értékek
2016.10.02
evs_kitelepules-1
Kommunikációs Önkéntes
2016.10.04
Show all
cikkfoto3

Köszönjük

Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki az elmúlt 7 évben hozzájárult a Messzelátó működéséhez: munkatársaknak, diákmunkásoknak, gyakornokoknak, önkénteseknek, elnökségi és felügyelő bizottsági tagoknak, támogatóknak, adományozóknak, partnereknek, anyukáknak, apukáknak, falfúróknak, költöztetőknek, hírvivőknek, újságíróknak, rendszergazdáknak, programszervezőknek, fotósoknak, és valamennyi Messzelátós névnek a naptárban…

De első körben, és kiemelten Schnierer Katinak, aki 2 év alatt a csillagokba emelte az EVS programunkat, és 5 évig vezette ügyvezetőként a szervezetet, és életet hozott a Messzelátóba.

Kati igazi, fontos hősnője és arca volt a Messzelátónak, aki vitte a hírét itthon és külföldön, és közvetlen, kedves személyiségével számtalan kapcsolatot épített ki.


Kati az elmúlt 5 évben vezetővé nőtték ki magát, számos fiatal gyakornokot és munkatársat indított útjára, ott tartotta a szemét a pénzügyeken, az adminisztráción.
Köszönjük Katinak, hogy a valódi városi zöld életmód példamutató elemeit megosztotta a Messzelátó közösségével. Mert Kati egész életét a legapróbb részletekig áthatja a zöld szemlélet. Köszönjük a Grund kertet, az újrabútort, az trash for cash ékszereket, mert nincs olyan kolléganő, amely nem viselne egyet Kati ékszerei közül.
Köszönjük az adományozás és az önkéntesség kultúrájának megteremtését.
Köszönjük a Schnierer család segítségét: anyukád növényeit, kézműves tárgyait, apukád szerelési és barkácsolós tevékenységeit, Andris anyagi támogatását.
Köszönjük a sok-sok mosolyt és ölelést.

Kati most útjára engedi a Messzelátót, új kihívásokat, új töltekezést keres.