cikkfoto3
Köszönjük
2016.10.02
onkentes
Önkéntes Grafikus
2016.10.04
Show all
evs_kitelepules-1

Ha érdekel az ifjúsági munka, és szívesen kipróbálnád magad egy nemzetközi csapatban Budapesten, akkor ezt az önkéntes lehetőséget neked találták ki!

Mibe is kapcsolódnál be?A fenntartható és örömteli városi életmód területén tevékenykedő Messzelátó Egyesület 10 éve működik EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) küldő illetve fogadó szervezeteként. Így tehát a mi csapatunkat is erősítik külföldi fiatalok, illetve évi 60-80 magyar fiatalt (17-30 év között) segítünk hozzá, hogy Európa egy pontján céljainak, terveinek megfelelő témában önkénteskedjen egy civil szervezetnél. Mindezeken túl pedig szeretnénk olyan képzéseket, anyagokat biztosítani a körülöttünk lévő fiataloknak, amely által sikeresen indulhatnak neki egy nemzetközi kalandnak, aktívvá tehetik a hazai életüket és megtalálhatják azt a területet, ahol boldogan, büszkén tevékenykednének.

Amilyen területen segíthetnél nekünk:

  • A külföldi partnereinktől érkező projektek angol nyelvű leírásait dolgoznád át magyar nyelvű közösségi médiában illetve hírlevelünkean, honlapunkon megjeleníthető magyar hirdetéssé.
  • Jól jön tehát az angol nyelvtudás és a jó íráskészség.
  • Országszerte csatlakozunk be, illetve szervezünk különbőző eseményeket, ahol a fiatalok találkozhatnak az EVS lehetőségével, illetve szolgálatot már teljesített önkénteseink oszthatják meg tapasztalataikat, élményeiket, amelyhez ugyancsak jól jön a segítség.
  • Ha tehát az események szervezése, megvalósítása érdekel, akkor ezen a területen is tevékenykedhetsz nálunk.
  • Online segédanyagainkkal szeretnénk minél több mindenkinek segíteni, hogy az EVS projektek tengerében eligazodjon illetve minél sikeresebben pályázhassa meg a számára megfelelő lehetőséget.
  • Bizonyosan akad majd tehát lehetőség, hogy online bookletek, videók szerkesztésébe is bekapcsolódhass.

Jelentkezés:

Ha szívesen csatlakoznál tehát csapatunkhoz, mert úgy látod az itt felsoroltakban tudnál és szeretnél is segíteni nekünk, fejleszteni önmagadat, akkor küldj egy bemutatkozó levelet vagy videót Kiss Andreának, EVS koordinátorunknak a kissandi@messzelato.hu email címre, amelyben elmeséled, hogy miért lenne neked jó fejlődési terep, örömteli tevékenység számodra.