Generációk közötti kommunikáció fejlesztése Ankarában?

FENNTARTHATÓSÁG
2016.11.12
Önkénteskedj egy szlovák ökofarmon!
2016.11.21
Show all
torok-projekt

Hol?

 

Mikor?

Ankara, Törökország

 

Első turnus: 2017. február 1 – március 31.
Második turnus: 2017. április 1. – május 31.
Harmadik turnus: 2017. június 1. – július 31.
Negyedik turnus: 2017. augusztus 1. - szeptember 31.

 

Mit ?

 

A NesilFEST célkitűzése, hogy fejlessze, új technikákat tanítva megnyissa a generációk közötti kommunikációt Törökországban. A csatlakozó önkéntes abba a nemzetközi csapatba kapcsolódna be, amely a fesztivál kivitelezésében és promóciójában segítené a helyi önkéntesek munkáját. Az önkéntesek felada lenne tehát az időseket megmozgató, tanító szabadidős foglalkozások megvalósítása, illetve a fesztivál üzenetének promóciós eseményeken való terjesztése.

torok-projekt

Jelentkezés:

2016 december 1-ig lehet jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel az evswithsystemandgeneration@gmail.com email címen keresztül tárgyban feltüntetve, hogy "NesilFEST2017" valamint azt, hogy melyik turnusban szeretnél benne lenni.
Jelentkezéskor ne felejts el rácsatolni minket se az evs@messzelato.hu email címmel!


Részletek
 
 

Az Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet.


Készülj fel velünk!


A Messzelátó Egyesület segít Neked az infószerzésben, projekt keresésben, pályázásban, ügyintézésben, kiutazásban, kintlétben.