Környezeti nevelés Franciaországban!
2017.04.27
Kommunikációs önkéntes kerestetik Koppenhágába!
2017.05.05
Show all

Hol?

 

Mikor?

Sevnica, Szlovénia

 

2018. január - július (7,5 hónap)

 

Mit ?

 

Kicsi, gyönyörű, szomszédos, ismeretlen - Szlovénia. Egy szlovén-horvát határmenti kisváros keresi fiú önkéntesét 2018 első felére, aki bekapcsolódna a helyi ifjúsági központ pörgős életébe, és segítene a helyi fiatalok tájékoztatásában, inspirálásban és fejlesztésében. A projekt igen sokoldalú: a középiskolásoknak szóló vállalkozói klubtól kezdve, kulturális programok szervezésén és az önkéntesség népszerűsítésén keresztül társadalmi vállalkozás-fejlesztésig sok minden belefér a szervezet profiljába, természetesen örömmel látják a saját ötleteket is!

Jelentkezés:

Angol nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel az mojca.metelko@knof.si címen keresztül tudsz jelentkezni Mojcánál. A címzettek közé mindenképpen tegyetek be minket is az evs@messzelato.hu címmel.

Részletek ITT!
 
 

Az Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet.


Készülj fel velünk!


A Messzelátó Egyesület segít Neked az infószerzésben, projekt keresésben, pályázásban, ügyintézésben, kiutazásban, kintlétben.