Untitled design (69)
Iskolában jártunk
2017.05.09
Rendelkezz bankod nyereségéről!
2017.05.18
Show all

Hol?

 

Mikor?

Bassano del Grappa, Olaszország

 

2017. szeptember - 2018. június

 

Mit ?

 

Olaszország gyönyörű hegyes vidékén elhelyezkedő városba kerestetik önkéntes. A szervezet, akiknél ezt az izgalmasnak ígérkező 10 hónapot töltenéd, főleg ifjúságfejlesztéssel foglalkozik. Az önkéntes bekapcsolásával a munkájukba céljuk, hogy a helyi fiatalok találkozzanak a "nemzetköziség" élményével, illetve segítséget kapjanak a programjaik szervezésében. A tevékenységek közt főleg a helyi fiataloknak és gyerekeknek szóló szabadidős programok tervezése, szervezése szerepel, különös tekintettel az aktív kikapcsolódásra és aktív állampolgársággal kapcsolatos tevékenységekre.

Jelentkezés:

Jelentkezni 2017.06.01-ig tudtok az evs@progettozatterablu.it címre küldött angol nyelvű önéletrajzokkal, motivációs levelekkel.

Ne felejts el minket se rácsatolni az evs@messzelato.hu email címmel!

Részletes információk!
 
 

Az Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet.


Készülj fel velünk!


A Messzelátó Egyesület segít Neked az infószerzésben, projekt keresésben, pályázásban, ügyintézésben, kiutazásban, kintlétben.