Rendelkezz bankod nyereségéről!

Ifjúságfejlesztés, hegyek, Olaszország
2017.05.17
Untitled design
Filmvetítés és beszélgetés a minimalizmusról
2017.05.31
Show all

A Magnet Közösség Bank idén is felajánlja teljes profitja 10 %-át, társadalmi ügyek támogatására. Ráadásul a támogatott ügyekről maguk az ügyfelek rendelkeznek!

Ha te is a MagNet Magyar Közösségi Bank ügyfele vagy, támogathatsz bennünket a rád eső nyereségrész 10%-ával május 15. és június 25. között. AZ ügyfelek rekord összegű 72 millió forintot osztanak szét a Bank felületein keresztül, az általuk kiválasztott civil szervezetekre leadott szavazataikkal. Így kínálnak lehetőséget arra, hogy ügyfeleik számukra fontos célokat támogathassanak a bank nyereségéből, s létrejöjjenek olyan projektek, melyek hozzájárulnak közvetlen környezetünk fejlődéséhez. Mi is benne vagyunk abban a 80 civil szervezetben, akik támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által! Nézd meg a projektünket és élj a lehetőséggel, hogy egy bank profitjának közvetlen hatása lehessen a környezetünkre. Itt
Ráadásul ez most neked csak egy kattintásba kerül, mi pedig egyre szélesebb körhöz tudjuk eljuttatni azt az üzenetünket, hogy létezik örömteli, zöld városi élet és közelebb kerülünk célunkhoz, hogy minél több ember, belső motivációból, örömmel változtassa meg legalább 1 szokását a környezet állapotának javításáért.

Fejlesztési projektünket már el is kezdtük és a ti támogatásotokkal szeretnénk folytatni.

A KAP pályázatból érkező támogatással szeretnénk a meglévő négy foglalkozásunkat olyan módon fejleszteni, hogy az bővebb és új célközönségünk megszólítására is alkalmas legyen. Ennek érdekében professzionálisabb külalakot adunk a foglalkozásnak, eszközeinek. Ökotudatos kiadványokat szeretnénk készíteni, melyet a résztvevők hazavihetnek és minden alkalommal, mikor újra olvassák anyagainkat, használják a maguk által elkészített termékeket tudatosítjuk bennük, hogy a Messzelátó Egyesület segít nekik városlakóként is zölden, felelősen élni.

Bringaturmixunk új ruhája és játékaink:

Ökoneszeszerünk: