1 nap műanyag nélkül az irodánkban! Titeket is várunk!

Urban Tips For Alicante
2017.06.26
Te hogy szeretnél élni? – ificsere Bulgáriában
2017.06.28
Show all
plasticfree dayfb cover méret

Hol?

 

Mikor?

Impact Hub közösségi iroda, Ferenciek tere 2.

 

2017. július 13. 17 órától workshop, 19 órától filmvetítés

 

Mit ?

 

A műanyag mentes július jegyében, július 13-án az Impact Hubbal közösen, irodánkban műanyag mentes napot tartunk, melynek nyitott programjaira titeket is szeretettel várunk.

Milyen szerintünk a városi, zöld életmód? Egyszerű. Önként vállalt egyszerűbb életmód. De, hogy kapcsolódik ehhez a műanyag?

Úgy gondoljuk, hogy legelőször azokról a dolgoktól a legkönnyebb felszabadítani életünket, melyeket csak nagyon rövid ideig, gyakran csak pár másodpercig használunk és melyekre igazából nincs szükségünk. Tartsatok velünk és mentesítsétek magatokat és háztartásotokat az egyszer használatos műanyag alól júliusban, olvassátok el tippjeinket és gyertek el hozzánk 13-án.
További olvasnivaló a műanyagmentes júliusról és az egyszerűségről ITT.
Két programmal várunk:

17.30 órától mini workshopot tartunk alternatív csomagolási lehetőségekről és megmutatjuk, hogyan lehet kiváltani sok olyan egyszerhasználatos műanyag terméket, melyeket nap, mint nap használunk.
Az első 10 jelentkezőt különleges ajándékkal lepjük meg.
19.00 órától nézzétek meg velünk a Bag It című dokumentumfilmet, ami a műanyag, társadalomra gyakorolt hatását dolgozza fel.
A film készítői olyan egyszerű kérdésekre keresik a választ, mint: Valóban szükségünk van-e műanyag zacskókra? Miből készülnek ezek a zacskók és mi lesz velük miután mi eldobtuk őket? Lehet-e műanyag nélkül élni? A filmvetítés után most is várunk egy kötetlen beszélgetésre.
Ha még nem jártatok nálunk,ez jó alkalom arra, hogy megnézzétek azt a közösségi irodát, ami a mi munkahelyi egyszerűsödésünkhöz is hozzájárult. A film és a beszélgetés nyelve is angol.

A vetítés ingyenes, de a limitált helyek száma miatt regisztrációhoz kötött. Az alábbi gombra kattintva tudtok regisztrálni. Szeretettel várunk benneteket!

Foglalj helyet a vetítésre

A workshop ingyenes, de a limitált helyek száma miatt regisztrációhoz kötött. Az alábbi gombra kattintva tudtok regisztrálni. Szeretettel várunk benneteket!

Jelentkezz a workshopra