MŰANYAGZACSKÓMENTES COVER
Nemzetközi műanyagzacskó-mentes nap! Csatlakozz!
2017.06.29
alternatíva
Rövid ABC a műanyag mentes élethez
2017.07.04
Show all

Hol?

 

Mikor?

Várna és környéke, Bulgária

 

2017. október - 2018. szeptember (12 hónap)

 

Mit ?

 

Egy izgalmas bolgár projektre keresünk önkéntest októbertől Bulgáriába, Várnába és környékére! Ez a csodálatos, egy éves projekt az ott élő, roma vagy török gyökerekkel rendelkező gyerekek integrációját célozza meg. A programnak két része van: egyfelől informális módszerek bemutatásával szeretnék bebizonyítani a fiataloknak, hogy a tanulásnak nem feltétlenül szenvedésnek kell lennie; másfelől pedig egy Várna melletti kis faluban szeretnének egy hosszú távú, kézművességgel való programot elindítani, ami a gyerekek fejlesztésében, az ingergazdag környezet kialakításában fog fontos szerepet játszani.

Ha szeretsz gyerekekkel foglalkozni és szívügyed hátrányos helyzetű közösségek segítése, akkor ne habozz, ezt a projektet neked találták ki!

Jelentkezés:

Jelentkezés angol nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel az evsvasilica@gmail.com e-mail címen Teddy-nél.

Ne felejts el minket se rácsatolni az evs@messzelato.hu email címmel!

A projektről részletesen ITT!
 
 

Az Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet.


Készülj fel velünk!


A Messzelátó Egyesület segít Neked az infószerzésben, projekt keresésben, pályázásban, ügyintézésben, kiutazásban, kintlétben.