Önkéntesség sérültekkel Olaszországban
2017.07.27
fb cover
Így fesztiválozz a nyáron! Minimalista és környezettudatos megoldások.
2017.08.02
Show all

Hol?

 

Mikor?

Róma, Olaszország

 

2017. október - 2018. szeptember (12 hónap)

 

Mit ?

 

Egy nagyon profi római partnerszervezetünk keres sürgősen egy fő önkéntest szeptembertől kezdve egy éves projektjéhez, amelynek során az önkéntesnek a szervezet legkülönbözőbb programjaiba lesz lehetősége bekapcsolódni. Munkájuk igen szerteágazó, foglalkoznak mozgásszervi betegek rehabilitációjával, integrációjával, a témával kapcsolatos érzékenyítéssel, fiataloknak szóló foglalkozások tartásával, hátrányos helyzetű fiatalokkal is. Olyan önkéntest keresnek, aki elkötelezett a befogadás és egyenlőség elvei iránt, nyitott és motivált a velük való munkára.

Jelentkezés:

Jelentkezni angol vagy olasz nyelvű Europass formátumú önéletrajzzal, motivációs levéllel, és az innen letölthető jelentkezési lappal tudtok a mida@uildmlazio.org címen.

Ne felejts el minket se rácsatolni az evs@messzelato.hu email címmel!

A projektről részletesen ITT!
 
 

Az Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet.


Készülj fel velünk!


A Messzelátó Egyesület segít Neked az infószerzésben, projekt keresésben, pályázásban, ügyintézésben, kiutazásban, kintlétben.