2018-ban irány Dánia!
2017.10.02
Egy év jótékonyság Lengyelországban
2017.10.09
Show all

Hol?

 

Mikor?

Gdynia, Lengyelország

 

2018. első felében indulnak a projektek, mind 12 hónapos

 

Mit ?

 

Egy régi és kedves lengyel partnerszervezetünk keres 2018. elejétől több projektjére is EVS-önkéntest. Van lehetőség fiatalokkal dolgozni, autistákkal önkénteskedni, egy könyvtár mindennapjaiban részt venni vagy éppen egy kutyaterápiás szervezetnél segíteni. Szóval ha szeretnél...
... egy évet eltölteni a Balti-tenger kapujában...
... megtapasztalni személyesen, hogy mit jelent a "lengyel-magyar, két jó barát"...
... tapasztalatokat gyűjteni, kipróbálni magad egy nemzetközi csapatban...
... hasznosan eltölteni az idődet...
... akkor jelentkezz minél hamarabb! ;) A szervezet régi ,megbízható partnerünk, garantáltan foglalkoznak az önkéntesekkel és szuper projekteket szerveznek!

Centre for Youth Co-operation and Mobility: ehhez az ifjúsági szervezethez olyan önkéntest keresnek, aki szívesen segítene a média-anyagok legyártásában, online kommunikációban. Sok nemzetközi projektet szerveznek, fiatalokkal dolgoznak, így ha szívesen önkénteskednél egy nemzetközi csapatban, akkor itt a remek lehetőség!

Könyvtár: ide olyan önkéntes várnak, aki szeret könyvekkel foglalkozni, és azon kívül, hogy megismerkedne egy könyvtár mindennapjaival, szívesen segítene programokat is szervezni nekik (pl. könyvcserét, szabadtéri könyvtárat, vagy ami eszetekbe jut).

Adapa Alapítvány: főleg autista felnőttekkel foglalkozó szervezet, akik a mindennapi munkájukba besegítő önkéntest keresnek. Ha elég nyitottnak és rugalmasnak érzed magad, esetleg érdekelnek az autizmushoz kötődő terápiák, akkor jelentkezz bátran!

Fundacja Dogtor: a név mindent elárul ;) Egy állat-asszisztált terápiával foglalkozó szervezet keresi önkéntesét, akinek lehetősége lesz az alapítvány munkájának minden részébe bekapcsolódni, az adminisztrációtól kezdve, a népszerűsítésen keresztül, a workshopok és csoportterápiás események megtartásába.

Jelentkezés:

Jelentkezni 2017.november 15-ig tudsz az egyes linkekre kattintva letölthető jelentkezési lapok elküldésével. A jelentkezéseket Soniának tudod küldeni a következő címre: sonia.zajac@cwm.org.pl.

Ne felejts el minket se rácsatolni az evs@messzelato.hu email címmel!

A szervezetről részletesen ITT
 
 

Az Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet.


Készülj fel velünk!


A Messzelátó Egyesület segít Neked az infószerzésben, projekt keresésben, pályázásban, ügyintézésben, kiutazásban, kintlétben.