Simply Living eszmecserék // Idő

Próbáld ki magad könyvtárosként!
2017.11.28
Évzáró beszélgetésünk Rob Greenfielddel az egyszerűsítésről
2017.12.14
Show all
simply_living_ido_blog_header

Hol?

 

Mikor?

Impact Hub közösségi iroda, Ferenciek tere 2.

 

2018. január 17.

18.00 - 19.30

 

Mit?

 
Melyek hétköznapi mozgatórugóink és hogyan hozzunk jó döntéseket?
A minimalista élet valóban felszabadítja a boldogsághormonokat?
Hogyan lehet több időd, pénzed és érezheted jól magad, miközben harmóniában vagy a környezetedben élőkkel és a környezetet sem szennyezed?
Simply Living eseménysorozatunkat azért hoztuk létre, hogy ezekre a kérdésekre, amik oly sokunkat foglalkoztatják, együtt találjunk választ, meghívott előadóink segítségével.

Első eseményünkön a tárgyainkról, az otthonunk racionális egyszerűsítéséről beszélgettünk Cserta Szandrával, a Kívül Belül Boldogság otthonszervezési tanácsadójával és rengeteget tanultunk tőle (beszámolónk itt olvasható).
Januárban a második témánkat, az IDŐ kérdését járjuk körül a téma egyik szakavatott képviselőjével
Faragó Ági, a Szimplán blog írója és egyszerűbb gyermekkor szakértő lesz segítségünkre abban, hogy megvizsgáljuk, hogyan állunk az időhöz - és hogyan kellene.


Mire számíthatsz, ha eljössz?

 • Ági maga is gyakorló anyuka, aki saját életéből hoz példákat, tapasztalatokat, ezeket szívesen osztja meg, hogy mindenkit hozzásegítsen egy egyszerűbb, akár lassabb, akár élménytelibb élet, akár fókuszáltabb mindennapok eléréséhez.
 • Megvizsgáljuk, mit jelent az egyszerűbb gyermekkor, hogyan adhatjuk meg ezt a gyermekeknek és miért éri meg megpróbálni.
 • Megnézzük az idő és a ritmus kapcsolatát, milyen szerepet kapnak mindennapjainkban?
 • Ha már újév, nézzük meg, hogyan alakulnak most a mindennapjaink. Valóban azzal töltjük az időnket, amivel szeretnénk? Hogyan változtathatunk pozitívan ezen?
 • Kötetlen, nyílt beszélgetésre egy minimalista térben, lehetőségre, hogy feltedd a kérdéseid és valódi válaszokat kapj rá.
 • Finom, hulladékmentes rágcsákra és frissítőkre.

  Gyere el, csatlakozz egy baráti beszélgetéshez, találkozz azokkal, akik hozzád hasonlóan életük egyszerűsítésén dolgoznak és találd meg a család-munka-szabad-énidő közti, neked megfelelő harmonikus egyensúlyt!
 • ido_fb_2

  Jelentkezés:

  Szeretnénk, ha részvételednek semmi nem szabna határt, ezért a rendezvény adomány alapú.
  A javasolt adományösszeg 1000-1500 Ft, amivel 100%-ban a Messzelátó Egyesület munkáját és az önkéntes egyszerűségen alapuló életmód népszerűsítést segíted.
  Valamint ebből fedezzük azt a kis hulladékmentes rágcsát és italt, amivel várunk.
  Köszönjük támogatásod!

  Limitált férőhelyeink miatt, az esemény regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tehetsz meg: https://goo.gl/forms/5uCkDt8Sbtfe0ocl2
  Kérjük, jelezd nekünk részvételi szándékod, hogy tudjunk neked helyet biztosítani.

  Csatlakozz Facebook eseményünkhöz is, hívd el barátaid, akiket érdekelhet a téma!
  Regisztráció