Digitális Detox a testi jelenlét tudatosságával!//Simply Living eszmecserék

Névtelen terv
LEGYÉL KEVESEBBET ONLINE, ÉLJ TÖBBET!
2019.06.28
71705481_537335910348689_8911213044982349824_o
SimpliCity Játék
2019.12.17
Show all
jó

Hol?

 

Mikor?

Jurányi Ház,1027 Budapest, Jurányi u. 1.

 

2019. szeptember 12.

18.30 - 21:00

 

Mit?

 
Egy különleges, élményekkel teli alkalomra hívunk titeket Simply Living eszmecseréink következő eseményén, amelyet Szamosi Judit pszichológussal, a Testidő önismereti módszer alapítójával közösen alkottunk meg.

Hangolódj a SimpliCity Fesztiválra!
„Jelenlét ON, Telefon OFF” – Digitális Detox a testi jelenlét tudatosságával!

◆ Úgy érzed, hogy a digitális világ eltávolít a valódi emberi kapcsolatok megélésétől?
➣Érezd meg, milyen szavak nélkül ráhangolódni egymásra és feloldódni egy közösségi élményben!
◆ Túl sokat nyomkodod a telefonod, nem vagy kapcsolatban a testeddel?
➣ Pedig tested folyamatosan jelez aktuális érzelmi és fizikális állapotodról. Tanuljunk odafigyelni testérzeteinkre, és érzéseinkre!
◆ Úgy érzed, nincs időd magadra, elárasztanak a teendők?
➣Az alkalmakon lesz időd a testi-lelki feltöltődésre; találd meg a kapcsolatot testeddel és érzésvilágoddal!

MIRE SZÁMÍTHATSZ? Pár órára kikapcsoljuk a telefonunkat, és elmerülünk a jelenben. Az alkalmon a nem-verbális és verbális jelenlét sokszínű világát fedezzük fel a játékos, relaxációs és testtudatosítást mélyítő gyakorlatok során. A testi jelenlét és gyakran a szavak nélküli emberi kapcsolatok megélése lesz a fókuszban. Nincs szükség semmiféle ügyességre vagy fittségre a részvételhez, az alkalom mindenki számára nyitott!

Maximális létszám: 20 fő
Simply Living eseménysorozatunkat azért hoztuk létre, hogy ezekre a kérdésekre, amik oly sokunkat foglalkoztatják, együtt találjunk választ, meghívott előadóink segítségével.

HOGYAN KAPCSOLÓDIK A TESTIDŐ ÉLETÜNK EGYSZERŰSÍTÉSÉHEZ?

A Simply Living eseménysorozatunk célja olyan módszerek és gyakorlatok bemutatása, amivel egy egyszerűbb, élményfókuszú életmódot alakíthatunk ki saját értékeink mentén. Egy nagyvárosban élve nem csak a természettől távolodunk el, hanem saját testünktől is. Nem figyelünk oda rá, inkább használjuk, és elvárjuk tőle, hogy "működjön", amikor pedig "elromlik" (betegek leszünk, fáradtak vagyunk stb.) akkor nem értjük, hogyan jutottunk ide. Mindig rohanunk, ha fáj valami, beveszünk valamit, nem állunk meg pihenni és figyelni, hogy mit jelez a testünk. Pedig mielőtt életünk bármelyik területén nagy változtatásba kezdünk, legyen az otthonunk átalakítása, vagy időnk tudatosabb beosztása, érdemes megnéznünk, hogy mire vágyunk, mi hiányzik - erre testünk ad választ. A Testidő egy olyan önismereti tréning, amelynek segítségével otthonra találhatunk saját testünkben, és hidat építünk a testünk jelzései, érzelmi életünk és gondolataink világa közt. Rendszeres gyakorlásával mindennapjaink kiegyensúlyozottabbá válhatnak és jobban megélhetjük és megérthetjük önmagunkat, és egymást is.

Részvételi díj:


augusztus 31-ig 3600 ft
szeptember 1-től 4100 ft

Jegyvásárlásoddal nem csak részvételedet, hanem a Testidővel való együttműködésünket és a Messzelátó Egyesület önként vállalt egyszerű életmódon alapuló, környezetvédelmi szemléletformáló munkáját támogatod.
Jegyvásárlás