Vállalatokkal

Zöldüljön velünk a Vállalat!

Ökotudatos foglalkozásaink 2019

Hogyan?

A száraz elméletet játékos szemléletformálásra cseréljük és praktikus megoldásokkal társítjuk. Foglalkozásaink hossza, megrendelőnk igénye alapján rugalmasan alakítható, egy-két órától, akár egész napos elfoglaltságig terjedhet. Csak asztalra és székekre van szükségünk a többi alapanyagot és tudást mi visszük.
Ökotudatos foglalkozásainkat rendezvényekre, csapatépítő eseményekre, fesztiválokra, családi napra ajánljuk. Kreatív, lelkes csapat vagyunk, tele ötletekkel!

Ökotudatos foglalkozások vállalatoknak:

A Messzelátó bemutatja az ökoneszesszert, melynek elemeit többnyire mi készítettük, s csupa olyan kincset rejtenek, melyek amellett, hogy nem károsítják egészségünket és kíméletesek Földünkkel, még egyediek és izgalmasak is.

Kíméletes szépségápolás - Ökoneszeszer

Virágzó ajándékot készítünk irodai papírhulladékból és PET palack kupakokból, miközben kötetlenül beszélgetünk újrahasználatról, papír szelektálásról és városi környezetünk zöldítéséről.

Hulladék és újrahasználat - Kikelő Papír

Egyéni ajánlatért keresd UdvarnokiTündét!

tunde@messzelato.hu vagy info@messzelato.hu

Akiknél már jártunk:

Kikelő Karácsonyfa díszek

Az EXXON budapesti irodájába kikelő papírból készítettünk karácsonyfa díszeket az érdeklődő dolgozókkal, amellyel a papír hulladék újrahasznosíthatóságára szerettük volna felhívni a figyelmet.

Fenntarthatósági Nap

Szakértőink a fenntarthatósági nap keretében tartottak az IKEA termékeit felhasználva workshopot komposztálás és palántázás témában, miközben standunkon egy egész napon át meséltünk a vásárlóknak, hogy milyen trükökkel és IKEA termékekkel tehetik zöldebbé a mindennapjaikat.

Öko Kávészünet

Két délutánt töltöttünk a BP irodájában, ahol a kávé automata mellé beállított bicikli turmixunkkon keresztül meséltünk a dolgozóknak a városi biciklizés öröméről, a zöld turmixok jótékony élettani hatásairól.

ÖkoNeszeszer

Egy saját kézzel készített neszeszerre látogattunk ki a Civil Impact rendezvényre, amelyet olyan ökokozmetikumokkal töltöttünk meg, amelyek amellett, hogy kíméleteeks az egészségünkkel és Földünkkel szemben, még egyediek és izgalmasak is.
 
 

Cégvezető vagy? Vállalatnál dolgozol? Nézd meg hogyan támogathatod munkánkat!