New Flavour of Your Life

Projekt időtartama: 2013 szeptembertől – 2015 júniusáig

Projekt összefoglaló:
A Grundtvig Partnerségünk célja, hogy közösen dolgozzunk ki új “tápláló” és egészségesebb ötleteket a fenntartható városi életmódra és közben ösztönözzük a résztvevőket az aktív állampolgárság fontosságára. Egyre népszerűbb városi kertészkedés mozgalma is bizonyítja, hogy van igény, hogy tudjuk az ételünk útját a földtől a tányérunkig ...

A program során minden résztvevő ország meghívta magához a többi szervezetet néhány napra, ahol workshopok keretében mutatták be saját munkásságukat, városukat és tapasztalataikat:

Litvánia

Litván partnerünknél ellátogathattunk az üvegházukba, tanulhattunk sütni helyi alapanyagokból és találkoztunk a helyi városi kertészekkel.
Képes Beszámoló itt!

Törökország

Törökországi partnerünkhöz 2015 áprilisában látogattunk el, és tanultuk ki a gyümölcsszappan készítését, a házi gözleme titkát vagy elcsodálkozva szemléltük a török világot.
Képes beszámoló itt!

Lettország

Lettország gyönyörű vidékein is akadt tanulni és látni való ottani partnerünktől.
Képes beszámoló itt!

Finnország

Finnországban partnerünkkel a Dodohoz látogattunk el Helsinkibe, hogy eltanuljuk a Potluck Lunch szervezést vagy megnézzük hogyan is tanítják a városi kertészkedést a fiataloknak.
Képes beszámoló itt!
logo2

A projekt megvalósulását az Európai Bizottság támogatta.

A projektről többet itt olvashattok!