Önkénteseinkkel

Csatlakozz Te is a Messzelátó önkéntes csapatához!A Messzelátó Egyesület csapatához tartozik mindenki, aki önkéntes alapon tevékenyen kapcsolódik be abba a munkába, amit a zöldebb városért illetve az egyszerűbb és tudatosabb életet élő egészségesebb és boldogabb városlakókért végzünk.
Csapszerelés, gépjavítás, gilisztakomposzt készítés, sörfőző foglalkozások szervezése, ökológiai programok tartása rendezvényeken. A Messzelátó Egyesület közössége élő, sokszínű és fejlődő.

Hogyan jelentkezhetsz a Messzelátó Egyesület önkéntes csapatába?

Írj nekünk emailt az info@messzelato.hu címre, akkor is, ha egy általunk meghirdetett konkrét lehetőségre jelentkezel és abban az esetben is, ha csak megtetszett a tevékenységünk és szívesen kapcsolódnál, de még nem tudod pontosan hogyan.

FONTOS! Itt a hazai önkéntes csapatunkhoz tudsz csatlakozni. Az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) küldő tevékenységünket 2018. januárjától szüneteltetjük, így erre jelenleg nincs lehetőség jelentkezni.

Aktuális ajánlataink:

2016.10.04
onkentes

Önkéntes Grafikus

Ha szívesen segítenél nekünk tuti új arculatunkat adaptálni egykori anyagainkhoz, akkor jelentkezz!
2016.10.04
evs_kitelepules-1

Kommunikációs Önkéntes

Ha érdekel az ifjúsági munka, és szívesen kipróbálnád magad egy nemzetközi csapatban Budapesten, akkor ezt az önkéntes lehetőséget neked találták ki!

Kapcsolatfelvétel

 
 

Megtapasztaltad már milyen egyedül külföldre utazni? Támogatásoddal még több fiatalnak segíthetünk megtenni az első lépéseket!