Projektjeink

Tele van vele a padlás?

Messzelátó Garmada Projekt

Képzeljétek, létezik olyan műfaj, hogy önkiszolgáló bolhapiac!
Május 7-től a Messzelátó is kiteszi portékáit a Garmada polcaira, ahol a Te használt holmijaid is gazdára lelhetnek. Az így szerzett bevételből a mi programkínálatunkat gazdagíthatod.

Ez nem csak számunkra izgalmas és új lehetőség, hanem azoknak is, akik megválnának régi tárgyaiktól, de elsősorban nem az anyagi vonzat miatt tennék ezt, hanem hogy jó helyre kerüljön. Azoknak is ajánljuk, akik már régóta halogatják a pince vagy padlás kipakolását és örömmel vennék, ha ebben lenne, aki velük tart.

Téged keresünk, ha legalább a felsoroltak egyike igaz rád:
– van cargo bringád vagy autód és kapható vagy egy fuvarra
– ha felizzik körülötted a levegő, amikor lomtalanítás van a városban – de valójában már egy tűt sem tudnál otthon leejteni, és képes vagy a kincsvadászatra a Messzelátó kedvéért is, a magad örömére
– tele vagy olyan cuccokkal, amikről azt sejted, hogy másoknak kincset érhetnek
– vannak olyan barátaid, akik rendszeresen emlegetik, hogy “Ki kéne pakolni már azt a pincét!” és örülnének a segítségnek
– vannak olyan barátaid, akik már átnézték a padlásuk tartalmát, de azt annál értékesebbnek találták, hogy csak úgy kidobják, viszont szívesen támogatnának vele egy jó ügyet

Hogyan működik majd a dolog (későbbiekben: Garmada Projekt)?

A Messzelátónak lehetősége van bérmentve polcot foglalni a Garmadánál, akik segítenek leltározni, beárazni, eladni, és az összegyűlt bevétel felével a Messzelátót támogatják.

Mit tehetsz Te?

Ha a “Téged keresünk” rovatból bármelyik igaz rád, csatlakozz a Messzelátó Garmada Projekt csoportjához!

A csoport tagja és egyben a projekt szervezője Ildi , a Messzelátó gyakornoka.
Örömmel segít Téged, ha kérdéseid adódnának, ekkor ne habozz írni a hello(kukac)messzelato.hu-ra!

Messzelátó Gyakornok

Ha csak készletből megmaradt 1-1 darab csészéd van, akkor is olvass tovább!

Az általad felajánlani kívánt dolgokat összegyűjtheted , tisztán elcsomagolhatod és leadhatod a Garmadában.
Nekünk nagy segítség, ha te magad el tudod vinni, de könnyen lehet, hogy akad a vonzáskörzetünkben olyan lelkes önkéntes, aki épp a szállítással támogatná a Messzelátót. Így, ha a szállítást nem tudod megoldni, akkor is érdemes összecsomagolni a bolhapiacra szánt dolgokat, és a csoportba kiírni, ha fuvarra van szükséged.

Ha halogatós típus vagy és jobban megy a válogatás, pakolás társaságban, akkor is írj a csoportba, hogy megtaláld azt a vidám társaságot, aki örömmel segít a kincsek közti molyolásban!

Kérjük, hogy megunt ruháid tartogasd ruhacserére, mert a Garmadában a ruháknak nincs akkora keletje, ellenben az egyedi tárgyak például tarolnak, úgyhogy egészen misztikus dolgokat is felajánlhatsz!

Jöhet tetrisz, magnókazetta, stampedli, páratlan csésze, bögre, ládika, kártya, kalap, festmény, baba, ékszer, csecsebecse, óra, szerszám, régi képeslapgyűjtemény, saját készítésű tárgyaid… és akár olyan tárgyak is, aminek nem tudod a funkcióját, de annyira izgalmasan néznek ki, hogy el tudod képzelni egy bohém fazon nappalijában 🙂

Nélküled ezek csak porosodó tárgyak, Veled azonban újra életre kelhetnek!

Támogatásotokat ez úton is köszönjük!
A Messzelátó lelkes csapata

A kezdeményezés az Egyesek Ifjúsági Egyesület Nógrádi Yfjúság a Jövőért projektjén belül a Norvég Civil Támogatási Alap és a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásában valósult meg.
norgvegcivilalap.hu * egyesek.hu