Warning: html_entity_decode(): charset `!' not supported, assuming utf-8 in /data/7/4/746fd093-ed82-4da6-bedb-693fd36e2063/messzelato.hu/web/wp-content/plugins/subtitles/public/class-subtitles.php on line 584
Untitled design
Filmvetítés és beszélgetés a minimalizmusról
2017.05.31
Egy év lengyel idősek otthonában
2017.06.07
Show all

Hol?

 

Mikor?

Bydgoszcz, Lengyelország

 

2017. július 20. - szeptember 5. (másfél hónap)

 

Mit ?

 

Nincsenek még terveid a nyári szünetre? Szeretnél egy kicsit világot látni, és megtapasztalnád személyesen is, hogy mit jelent az, hogy "lengyel-magyar két jó barát..."? Akkor ez egy neked való lehetőség! Egy nagyon pörgős és kreatív, Lengyelországban megvalósuló rövid távú EVS projektre keresünk két fő önkéntest, akik egy nemzetközi csapattal együtt dolgozva dobnák fel Bydgoszcz fiataljainak nyarát. Ha szeretsz emberekkel dolgozni, programokat tartani, kreatívnak érzed magad, esetleg táncolsz, énekelsz, zsonglőrködsz, és szívesen pörögnél egy nemzetközi csapattal másfél hónapon keresztül, akkor érdemes továbbklikkelned a részletekért! Irány Lengyelország!

Jelentkezés:

Jelentkezni angol nyelvű önéletrajzzal és motivációs levéllel tudtok a georgi.gergov@wiatrak.org.pl címen Georginál.

Kérjük, hogy az evs@messzelato.hu címet se felejtsétek el rácsatolni a címzettek közé!

A projektről részletesen:
 
 

Az Európai Önkéntes Szolgálat egy életre szóló kaland, fontos hogy felkészülj rá, és felszabadultan éld meg az önálló életed, az önkéntes munkatapasztalatod, és külföldi létet.


Készülj fel velünk!


A Messzelátó Egyesület segít Neked az infószerzésben, projekt keresésben, pályázásban, ügyintézésben, kiutazásban, kintlétben.